2023

2023, donem l'enhorabona a...

Enhorabona a Víctor Talayero Mocholí, músic de la Unió, que ha superat les proves d’accés a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i formarà part de la seua plantilla la temporada 2023-2024. (10/11/2023)
Víctor Talayero Mocholí
Trompa
Enhorabona a Rubén Albarracín Veses, músic de la Unió, pel premi de l'Akademia Music Awards de Los Angeles (EUA), a la categoria d'obra clàssica, pel pasdoble de concert dedicat a un altre músic de la Unió Miguel Navarro Carbonell “el Chato” estrenada el passat 8 d'abril al nostre Teatre (20/10/2023).
Rubén Albarracín Veses
Tuba
Enhorabona a Pablo Marques Mestre, exdirector de la Banda Simfònica Unió Musical, que ha sigut elegit director titular de l'Orquestra Simfònica de Catelló. (07/10/2023)
Pablo Marqués Mestre
Director
Enhorabona a Álvaro Albiach Fernández, músic de la Unió, que ahir, 5 d'octubre, va dirigir l'Orquestra de València al concert de reobertura del Palau de la Música de València. (06/10/2023)
Álvaro Albiach Fernández
Director
Enhorabona a Inma Veses Gil, música de la Unió, que ha estat seleccionada per a participar en la segona fase del prestigiós concurs internacional d’oboé de Japó en la seua 13ª edició.(14/09/2023)
Enhorabona Pascual Cabanes Fabra, músic de la Unió, pel seu concert dissabte passat a Marianowo (Polònia) amb la Filharmonia Kameralna im. Witolda Lutosławskiego w Łomży i els solistes Tomasz Piluchowski i Izabela Blawat-Leofreddi. (22/08/2023)
Pascual Cabanes Fabra
Exdirector OJUM i OSUM. Trompa.
Enhorabona a Ximo Tarín Micó, músic de la Unió que s'ha estrenat com un dels sotsdirectors de la Banda Municipal de Barcelona d'aquesta temporada amb els concerts de la formació a Sants i Poblenou. I entre el repertori, la música d'un altre unioner: Bruixes a l'horta, de Miguel Asensi. (10/09/2023).
Ximo Tarín Micó
Director
Enhorabona a Eloína Torres Silvestre, música de la Unió, que ha aprovat les oposicions de Suboficials del Cos de Músiques Militars, a l'especialitat de saxòfon. (07/08/2023).
Eloína Torres Silventre
Saxòfon
Enhorabona a Salvador José Domingo, músic de la Unió, que ahir va guanyar el primer premi, modalitat B (joves nascuts a partir del 2008), del IX Concurs Internacional de Trompa "Vicente Zarzo". (06-08-2023)
Salvador José Domingo
Trompa
Enhorabona a Miguel Jiménez Górriz, músic de la Unió, que ahir va guanyar el tercer premi, modalitat B (joves nascuts a partir del 2008), del IX Concurs Internacional de Trompa "Vicente Zarzo". (06-08-2023)
Miguel Jiménez Górriz
Trompa
Enhorabona Manuel Tomás Ludeña, músic de la Unió, que ha estat nomenat coordinador d'Estratègies, Estudis i Projectes de l'Ajuntament de València. (28/07/2023)
Manuel Tomás Ludeña
Oboè
Enhorabona a Andreu Moros García, músic de la Unió, que ha quedat en primer lloc en el procés de seleccion-oposició de borsa de treball per a la banda municipal de Castelló. (20/07/2023)
Andreu Moros García
Trompeta
Enhorabona a Carlos Miguel Pascual Górriz, músic de la Unió, que ha aconseguit la Matrícula d'Honor al seu TFG (Treball Fi de Grau) sobre el compositor Miguel Asensi Martín, un altre músic de la Unió. (20/07/2023).
Carlos Miguel Pascual Górriz
Flauta
Enhorabona a Ximo Tarín Micó, músic de la Unió, que amb la Banda Simfònica de la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol, ha resultat guanyador de la Secció Primera del 135 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2023.(17/07/2023)
Ximo Tarín Micó
Director
Enhorabona a Gonzalo Alonso Bou, músic de la Unió, que ha superat les proves d'accés al Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València, aconseguint plaça en l'especialitat de clarinet (06/07/2023).
Gonzalo Alonso Bou
Clarinet
Enhorabona a Aleix Faubel Portolés, músic de la Unió , que ha aconseguit el premi especial Unió Musical al III Concurs Nacional de Clarinet Llíria ciutat creativa. I també a Raúl Palmer Llavata, Laia Sancho Vidrier, Águeda Ibáñez Gil, Paloma Civera Gálvez, Álvaro Pérez Llavata, Marcos Castellano Lorente i Gonzalo Alonso Bou, premiats a les seues categories. (20/06/2023)
Aleix Faubel Portolés
Designer
Enhorabona a Kilian Garrido Usach, músic de la Unió, que ha estat guardonat amb el Primer Premi Absolut de la Categoria de Música Moderna (categoria Moderna B, per a majors de 17 anys) a la Bach International Music Competition. (18/06/2023).
Kilian Garrido Usach
Trombó
Enhorabona a Alejandro Castellano Lorente, músic de la Unió, que ha sigut seleccionat per a participar amb la JONDE a la seua trobada d'aquest any. (16/06/2023).
Alejandro Castellano Lorente
Violí
Enhorabona a Víctor Talayero Mocholí, músic de la Unió, que serà solista de trompa a la simfonia núm. 7 de Bruckner que interpretarà la JONDE a la seua trobada d'aquest any. (13/06/2023).
Víctor Talayero Mocholí
Trompa
Enhorabona José Miguel Rorilla Tortajada, músic de la Unió, que ahir dilluns 5 de juny, s'acomiadava com a titular de l'Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Música de Múrcia després de més de 30 anys al capdavant. (06/06/2023)
José Miguel Rodilla Tortajada
Director
Enhorabona a Raquel Sánchez, música de la Unió, que el passat diumenge 14 de maig va estrenar la seua obra Banaue Symphony amb la Banda Simfònica de Barcelona. (17/05/2023)
Raquel Sánchez
Violoncel, compositora
Enhorabona a Aleix Faubel Portolés, músic de la Unió, que aquest cap de setmana ha guanyat el primer premi i menció d'honor especialitat piano, categoria C, i el premi soliste especialitat clarinet, a la XII edició del Concurs de Joves Intèrprets de Faura. (16/05/2023).
Aleix Faubel Portolés
Clarinet
Enhorabona a l'alumnat de l'Escola d'Educands i del Centre Integrat d'Ensenyaments Musicals de la nostra Societat per la seua participació al XI Concurs de Joves Intèrprets Unió Musical, i especialment enhorabona als/les premiats. (13-05-2013)
Alumnat Escola d'Educands i Centre Integrat d'Ensenyaments Musical
Enhorabona a Eloy Pérez Llavata, músic de la Unió, que ha guanyat la plaça d'academista de trompeta a la Filharmònica de Berlín (Karajan Akademie) i ha aconseguit la beca de la Societat Mozart de Dortmund (Mozart Gesellschaft Dortmund). (10/05/2023).
Eloy Pérez Llavata
Trompeta
Enhorabona a Marc Sánchez Gómez, alumne del CIEM Unió Musical, que participarà els dies 27 i 28 de maig en la fase autonòmica de l'Olimpíada Matemàtica 2023 organitzada per la societat matemàtica Al-khwarizmi (07/05/2013)
Marc Sánchez Gómez
Alumne 6é primària
Enhorabona a Bernard Ros Torrent, músic de la Unió, que en el dia d'avui ha aconseguit el primer premi, modalitat C, al XX Concurs de Joves Interprets Ciutat de Xàtiva. (30-04-2023)
Bernard Ros Torrent
Trombó
Enhorabona a Enrique García Asensio, director d'honor de la Unió, que ahir divendres va rebre un merescut homenatge de la Orquesta y Coro de la RTVE. (06/05/2023)
Enrique García Asensio
Director
Enhorabona a Ximo Tarín Micó, músic de la Unió, perquè el Consorci per a l'Auditori i l'Orquestra de Barcelona ha anunciat que serà sotsdirector de la Banda Municipal de Barcelona durant les temporades 2023-24 i 2024-25.
(29-04-2023)
Ximo Tarín Micó
Clarinet, compositor, director
Enhorabona a Josep Maria Jordán Galduf, tenor del Cor Social, que ha rebut el premi Lluís Guarner 2022 de Cultura que atorga la Generalitat Valenciana per la seua trajectòria acadèmica i cívica (20-04-2023)
Josep María Jordàn Galduf
Tenor
Enhorabona a Pascual Cabanes Fabra, músic de la Unió que ahir per la vesprada va dirigir el grup Harmonie Ensemble, format per professors de l'Orquestra Nacional d'Espanya, a la Sala de Cambra de l'Auditori Nacional de Madrid. (18-04-2023)
Pascual Cabanes Fabra
Director de les Orquestrtes Simfònica i Jove de la Unió
Enhorabona al Quadre Artístic de la Unió Musical que, iniciant una nova etapa, ha aconseguit un gran èxit a la seua primera representació lírica al nostre Teatre. Èxit que segur repeteixen el proper dia 28 d'abril. (15-04-2023)
Quadre Artístic Unió Musical

Pròxims actes