2024

2024, donem l'enhorabona a...

Enhorabona a Aleix Faubel Portolés, músic de la Unió , que ha aconseguit el primer premi a la seua categoria i el premi especial Unió Musical al IV Concurs Nacional de Clarinet Llíria ciutat creativa. I també a Irene Novejarque Silvestre, Ona Blesa Miñana, Raúl Palmer Llavata, Miquel Escrig Garcia, Inma Sánchez Torres, Laia Sancho Vidrier, Paloma Civera Gálvez, Marcos Castellano Lorente, Gonzalo Alonso Bou i David Domingo Escrig, premiats a les seues categories. (19/06/2024).
Enhorabona a Mario Espinosa Gargallo, músic de la Unió, que ha estat admès a formar part de la Jove Orquestra Simfònica del Vallès, en la trobada d’estiu 2024. (30/05/2024)
Mario Espinosa Gargallo
Trompa
Enhorabona a Ferran Michalko, alumne del Col·legi-CIEM, que ha guanyar el concuros creatiu Vicent Andrés Estellés organitzat per la Coordinadora pel Valencià de Camp de Túria (25/05/2024)
Ferran Michalko
Alumne Col·legi-CIEM
Enhorabona a Inma Veses Gil, música de la Unió, pel seu extraordinari èxit en aconseguir la posició d'oboè principal a la Gewandhausorchester de Leipzig. (29/05/2024)
Inma Veses Gil
Oboè
Enhorabona a Miguel Castellano Orts, músic de la Unió, que aquest cap de setmana ha aconseguit el segon premi a la seua categoria al XII Concurs de Tuba Mediterrani La Vila Joiosa que organitza l'Agrupació Musical Mediterrani de la Vila Joiosa. (27/05/2024)
Miguel Castellano Orts
Bombardí-Tuba
Enhorabona a Esteban Espinosa García, músic de la Unió i director de la Banda Juvenil, que ahir diumenge va dirigir el concert de celebració del 10è aniversari de la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida, de la qual és fundador amb un altre músic de la Unió, Helio García Atienza. (20/05/2024))
Esteban Espìnosa García
Percussió i director
Enhorabona a Gonzalo Alonso Bou, músic de la Unió, pel concert d'ahir a l'auditori del Conservatori Professional de Música de Llíria com a guanyador del III Concurs Nacional de Clarinets "Llíria Ciutat Creativa". Enhorabona també als altres dos guanyadors. (11/05/2024)
Gonzalo Alonso Bou
Clarinet
Enhorabona a Vicente Carbonell Navarro, soci i músic històric de la Unió, que ahir va presentar la seua publicació "La Unió en Kerkrade. Vivencias, anécdotas y otras historias" publicat per l'ajuntament de Llíria a la col·lecció "La memòria de ... " (11/05/2014)
Vicente Carbonell Navarro
Soci i músic històric
Enhorabona a Aitana Roca Mallols, música de la Unió i alumna del CIEM Unió Musical, que ahir va ser guardonada amb el primer premi Sambori del 1r cicle de l'ESO amb el seu relat "La lluna no pot brillar sense el sol" (05/05/2024)
Aitana Roca Mallols
Violoncel
Enhorabona a Álvaro Pérez Llavata, músic de la Unió,que ha aconseguit la plaça de soliste a la European Youth Orchestra Academy i també per aconseguir, al desembre passat, la menció d´honor a la International Junior Clarinet Competition del XII Congrés Europeu de clarinet. (05/03/2024)
Álvaro Pérez Llavata
Clarinet
Enhorabona a Víctor Talayero Mocholí, músic de la Unió, que ha sigut seleccionat per formar part de la Schleswig-Holstein Musik Festival. (04/03/2024)
Víctor Talayero Mocholí
Trompa
Enhorabona a Vicent López Torner, músic de la Unió, que ha estat seleccionat per cobrir la plaça de tuba de la JONDE en el període des de l'1 de juny de 2024 al 31 de maig de 2026. (29/02/2024).
Vicent López Torner
Tuba

Pròxims actes