Director Titular

Cor Social

José Miguel Maqueda Aliaga

Director Titular

José Miguel Maqueda Aliaga, nascut a Llíria inicia la seua formació, tant musical com acadèmica, a la nostra societat. Posteriorment finalitza els estudis al conservatori superior de Música de Castelló en la especialitat de flauta travessera a l’any 2001.

Des de 2002 compagina la docència de flauta i llenguatge musical, amb la direcció de la Banda Agrupació Musical Creu Coberta de València, d’on és director titualar fins 2010.

Professor de flauta, llenguatge musical i cor de l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grao de València entre els anys 2001 i 2018.

Al 2010, i durant 10 anys, forma part del claustre de professors de l’Agrupació Musical i Cultural de Benaguasil.

És professor de flauta i llenguatge musical de l’Escola d’Educands de la Unió Musical de Llíria des de 2014 i del Col·legi-Centre Integrat d’Ensenyaments Musicals des de 2016, fins l’actualitat.

Tanmateix i des de 2015 és mestre de flauta, llenguatge musical i cor a l’Escola del Centre de Música i Dansa de Natzaret de València i des del present curs, mestre de flauta de l’Agrupació Musical de Domeño.

Actualment i des de 2015 és director titular de l’Agrupació Musical Edetana Vicente Giménez.

En l’àmbit estrictament coral, va ser director de la coral parroquial de Sant Josep de la Pobla de Vallbona de 2007 al 2009.

Migue Maqueda ha sigut músic de la Banda Juvenil de la Unió,  i és músic de les nostres Orquestra Simfònica i Banda Simfònica  i també ocupa el càrrec de vocal de la Banda Simfònica en la Junta Directiva.

Pròxims actes