Director Titular

Orquestra Jove

José Domingo Enguídanos Cabanes

Director Titular

Natural de Llíria (València), va començar els seus estudis de violí a la Unió Musical de Llíria amb Vicente Taroncher, Remedios Fabra i Miguel Àngel Gorrea. Va continuar els seus estudis professionals al Conservatori de Llíria amb el professor Ernesto Verdeguer. Posteriorment, finalitza els seus estudis superiors en l’especialitat de violí al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló amb els professors Francesc Navasquillo i Bruno Vidal. 

Complementa la seua formació instrumental rebent classes magistrals de violí de Rafael García (Tècnica Alexandre) Agustín León Ara, Victor Martín, Anabel García, Jose Luís García Asensio, Alexandre Ditisov i Mari Tampere-Berzrodny entre altres. 

Ha sigut membre titular i concertí de la J.O.R.G.V, de la Jove Orquestra de la Comunitat de Madrid, Concertí i Solista de l’Orquestra de la Universitat de Valladolid i ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de Castelló i Orquestra Simfònica d’Alacant entre altres. 

Va començar els seus estudis de direcció de Banda i Orquestra baix la batuta de Lluís Sanjaime Messeguer, continuant la seua formació amb Enrique García Asensio i Bernardo Adam entre altres. A més ha realitzat els cursos per l’obtenció del llicenciat en Direcció de Banda per l’ABRSM de Londres, realitzat al CEMU Levante amb els professors Cristobal Soler, Sergi Alapont i Jose María Gutierrez. 

Ha sigut director titular de la Banda Simfònica de la U.A.M de Montroi, Banda Juvenil S.U.M de Moncofa. També ha col·laborat amb la Banda Simfònica Schola Cantorum de la Vall D’Uixò i Banda Simfònica S.U.M de Moncofa. 

Actualment, és el director titular Orquestra Jove de la U.A.M, Banda Juvenil de la U.A.M de Montroi, professor de violí en el C.E.P “Luís Sanjaime” de Montroi i és el Director-Coordinador de Centre Autoritzat de Música Elemental, Professional i Aula de Música de CEMU Levante, al Col·legi Internacional de Levante.

Des del dia 21 d’agost del 2023 és director titular de l’Orquestra Jove de la Unió Musical de Llíria

Pròxims actes