Enhorabona a…

Enhorabona a...

Enhorabona a Álvaro Albiach Fernández, músic de la Unió, que ahir 5 d'octubre va dirigir l'Orquestra de València al concert de reobertura del Palau de la Música de València. (06/10/2023)
Álvaro Albiach Fernández
Director
Enhorabona a Inma Veses Gil, música de la Unió, que enguany tornarà a formar part de la EUYO (Jove Orquestra de la Unió Europea), un projecte europeu que reuneix els/les joves músics amb més talent de tots els estats membres de la UE.
(03-03-2023)
Inmaculada Veses Gil
Oboè
Enhorabona a Víctor Talayero Mocholí músic de la Unió, que des del passat dia 7 de febrer és un nou membre academista de la Mahler Chamber Orchestra.
Víctor Talayero Mocholí
Trompa
Enhorabona a Pablo Artiga Méndez, músic de la Unió, que el passat dissabte va aconseguir el segon premi a la categoria màster del concurs de trompeta "Valeriano Machi Esparza" de Benimodo. (13-12-2022)
Pablo Artiga Méndez
Trompeta
Enhorabona a Ximo Tarín Micó, músic de la Unió, que dissabte passat va estrenar al Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d'Altea la seua obra Concerto for wind Orchestra interpretada com a peça lliure per la S. M. L' Artística Manisense, que va aconseguir el primer premi i menció d'honor. (13-12-2022)
Ximo Tarín Micó
Clarinet, compositor, director
Enhorabona a Amparo del Remedio Puchol Benet, música de la Unió, que ha guanyat el primer premi del Tenth International Online JSFest 2022 (Finlandia) de la categoria B2 (12-15 años). (9-12-2022)
Amparo Puchol Benet
Arpa
Enhorabona a Kilian Garrido Usach, músic de la Unió, que ha sigut el guanyador del primer premi de trombó de la categoria C4-Moderna del World Classical Music Awards.(6-12-2022)
Kilian Garrido Usach
Trombó
Enhorabona a José Micó Bori, músic de la Unio i clarinet solista de la Banda Municipal de Barcelona, pel magnífic concert d'ahir 20 de novembre, interpretant el III Concert per a clarinet i banda simfònica d'Óscar Navarro. (21/11/2022)
José Micó Bori
Clarinet
Enhorabona a Pascual Cabanes Fabra, director de l'Orquestra Simfònica Unió Musical, que ahir diumenge va aconseguir el premi al Millor Director, a la categoria Martín i Soler del V Concurs CaixaBank d'Orquestres. (14/11/2022)
Pascual Cabanes Fabra
Director
Enhorabona a Pablo Marqués Mestre, exdirector de la Banda Simfònica Unió Musical, que ahir diumenge va aconseguir el premi al Millor Director, a la categoria Salvador Giner, del V Concurs CaixaBank d'Orquestres, així com el primer premi en aquesta categoria dirigint l'Orquestra de la Societat Musical la Primitiva de Rafelfbunyol. (14/11/2022)
Pablo Marqués Mestre
Director
Enhorabona a Francisco Javier Castellano Gómez i a la Societat Musical la Familiar de Benissanó que aquest diumenge 6 de novembre han guanyat el primer premi al VI Certamen Vila de Catarroja. Enhorabona a tots els músics i músiques d'aquesta societat amiga, a la Junta Directiva, socis, sòcies i simpatitzants
Francisco Javier Castellano Gómez
Sociedad Musical La Familiar de Benissanó
Enhorabona a José Real Cintero, músic de la Unió, i a Reima Duo pel primer premi del Lugano Internacional Music Competition a la categoria de millor CD i el primer premi de l'especialitat de vent.
José Real Cintero
Trompeta
Enhorabona a Miguel Torres Peñarrocha, director del Conservatorio Superior de Música de Múrcia i músic de la Unió, que ahir va ser investit acadèmic de la Real Academia de Bellas Artes de Santa María de la Arrixaca. (22/10/2022)
Miguel Torres Peñarrocha
Clarinet
Enhorabona a Laura Bueso Arnau, música de la Unió, que aquest curs 2022-23 serà titular a l'Orquestra Philharmònica de la Universitat de València en haver superat les proves d'accés. (20/10/2022)
Laura Bueso Arnau
Flauta
Enhorabona a Francisco Javier Castellano Gómez, músic de la Unió i director de la Societat Musical "La Familiar" de Benissanó, que dissabte va aconseguir el primer premi de la secció segona del XLV Certamen de la Diputació Provincial de València.Enhorabona que fem extensiva als músics de la Unió que han participat amb “La Familiar” (18/10/2022)
Francisco Javier Castellano Gómez
Bombardí
Enhorabona a Pedro Calvo Pascual, músic de la Unió, que el passat diumenge dia 18 de setembre va dirigir, com a director convidat, la Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serranos al seu concert de les Festes de Sant Miquel 2022 (20/09/2022).
Pedro Calvo Pascual
Clarinet
Enhorabona a Jaime Ismael Enguídanos Royo, músic de la Unió, Tinent Coronel músic, que ahir divendres dia 16, va fer un excel·lent concert obrint les Festes de Sant Miquel 2022, dirigint la Banda de la Unidad de Música de la Guardia Civil. (17/09/2022)
Jaime Ismael Enguídanos Royo
Director i compositor
Enhorabona a Víctor Enguídanos Royo, músic de la Unió, Oficial Director Militar perquè la Banda de la Unidad de Música de la Guàrdia Civil va interpretar, al concert d'inici de les Festes de Llíria divendres dia 16, la seua obra "La Torre de Hércules". (17/09/2022)
Víctor Enguídanos Royo
Compositor i Director
Enhorabona a Andrea Simeó Monzó, directora de l'Escola d'Educands de la Unió, que s'ha graduat al màster universitari de gestió i Direcció de Centres Educatius. (19/07/2022)
Andrea Simeó Monzó
Directora Escola d'Educands
Enhorabona a Inna Veses Gil, música de la Unió, que ha guanyat la plaça d'academista d'oboè a l'Orquestra de l'Òpera de Frankfurt (07/07/2022) i a l'Orquestra de Gewandhaus de Leipzig (08/07/2022)
Inma Veses Gil
Oboè
Enhorabona a Ernest Chisvert Soriano, músic de la Unió, cap de la Colla Pastrana, que el passat 1 de juliol va estrenar la seua composició Danses de Vilamarxant per a tabal i dolçaina que consten de crida a la dansa, avís de dansa, cap de dansa i fandanguet final. (06/07/2022)
Ernest Chivert Soriano
Dolçaina
Enhorabona a Bernat Moros Escrig, músic de la Unió, que ha superat les proves de accés al Conservatori Superior de Música "Joaquin Rodrigo" de València, a l'especialitat de trombó. (04/07/2022)
Bernat Moros Escrig
Trombó
David Enguídanos Oliver, músic de la Unió, que ha superat les proves d'accés al Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València, aconseguint el primer lloc en l'especialitat de violí i el quart a la de piano (01/07/2023). Enhorabona també per haver guanyat els Premis Extraordinaris de violí i de piano al Conservatori de Llíria (08/07/2022).
David Enguídanos Oliver
Violí
Enhorabona a Pascual Cabanes, director de les Orquestres Unió Musical i músic de la Unió, que aquest estiu té una estreta agenda internacional entre Polònia, Egipte, Itàlia i Espanya, dirigint a l'Orquestra Simfònica del Caire (Egipte), a l'Orquestra Filharmònica de Cambra 'Witold Lutoslawski' de Lomza, Orquestra Ciutat de Pontevedra, les Orquestres Jove i Simfònica Unió Musical de Llíria i Harmonie Ensemble i actuant a l''Adriatico Musical Festival' de Roseto degli Abruzzi (Itàlia) (02/06/2022)
Pascual Cabanes
Director i músic
Enhorabona a Bernard Ros Torrent, músic de la Unió que als seus 15 anys, va actuar ahir diumenge com a solista amb la Banda Simfònica Municipal d'Alacant, al IX Cicle de Joves Intèrprets i Compositors, dirigit pel director José Vicente Díaz Alcaina i interpretant l'obra Colors de Ben Appermont. (16/05/2022)
Bernard Ros Torrent
Trombó
Enhorabona a José Antonio Montañés Pla, directiu de la Unió Musical, que ahir va presentar a la Bibilioteca l'Almodí de Llíria el seu llibre 'Pròleg d'un mateix' una obra autobiogràfica en què narra la seua experiència lluitant contra la leucèmia. Els beneficis de la seua venda van destinats a l'Associació de pacients de leucèmia, limfoma, mieloma i altres malalties de la sang de la Comunitat Valenciana (Asleuval). (23/042022).
José Antonio Montañés Pla
Directiu de la Unió
Enhorabona a Vicent López Torner, músic de la Unió, que ha sigut seleccionat per participar este estiu en el Schleswig - Holstein Musik Festival. (01/04/2022)
Vicent López Torner
Tuba
Enhorabona al Cor Social Unió Musical de Llíra que tal dia com avui de 1997 va oferir el seu primer concert al Teatre de la Unió (22/03/2022)
Cor Social
Enhorabona a Beatriz Fernández Aucejo, ex directora de l'Orquestra Simfònica Unió Musical que s'ha convertit en la primera espanyola a aconseguir un premi en el Concurs Internacional de Direcció d'Orquestra La Maestra de París. El guardó, a més de donar-li visibilitat en un feu tradicionalment masculí, li dona l'oportunitat de dirigir un concert que es retransmetrà pel canal francés Art. (12/03/2022)
Beatriz Fernández Aucejo
Directora
Enhorabona a Alejandro Castellano Lorente, músic de la Unió, que ha aprovat les proves d'accés com a músic titular per a la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana. Junt a ell altres músics de la Unió han quedat com a suplents, entre ells, Carlos Miguel Pascual Górriz i Vicent López Torner. (08/03/2022)
Alejandro Castellano Lorente
Violí
Enhorabona a Eloina Torres Silvestre, música de la Unió que ahir, 5 de març, ha guanyat el primer premi, de la categoria A, del 14è concurs de Joves Intèrprets "Villa de Castellnovo" (Castelló), alhora que està realitzant el màster d'interpretació clàssica i contemporania a l'ESMUC amb el professor Mariano Garcia, també professor de la nostra Escola de Perfeccionament.(06/03/2022)
Eloína Torres Silvestre
Saxòfon
Enhorabona a Amparo del Remedio Puchol Benet, música de la Unió que en el dia d'avui, ha obtingut l'accèssit del XXIII concurs "Arpa plus" per a estudiants d'arpa, a la categoria de 3r d'ensenyaments professionals, celebrat a Valladolid els dies 4, 5 i 6 de març. (06/03/2022)
Amparo del Remedio Puchol Benet
Arpa
Enhorabona a David Enguídanos Oliver, músic de la Unió, que ha format part de l'Orquestra Simfònica Juvenil UIMP Ataúlfo Argenta, dirigida per Vicent Pelechano, al concert celebrat avui a Torrelavega. (06/03/2022)
David Enguídanos Oliver
Violí
Enhorabona a Fran Tomás Hernández, alumne de l'escola de perfeccionament que ha format part de l'Orquestra Simfònica Juvenil UIMP Ataúlfo Argenta, dirigida per Vicent Pelechano, al concert celebrat avui a Torrelavega (06/03/2022)
Fran Tomás Hernández
Violí
Enhorabona a Juan Faubel Portolés, músic de la Unió, que aquesta setmana passada ha iniciat una nova etapa a la seua vida professional com a clarinet de la Banda Municipal de Madrid. (20/02/20022)
Juan Faubel Portolés
Clarinet
Enhorabona a Inma Veses Gil, música de la Unió, que és una de les noves membres de la EUYO (European Union Youth Orchestra) un projecte europeu que reuneix els/les joves músics amb més talent de tots els estats membres de la UE. (27/01/2022)
Inma Veses Gil
Oboè
Enhorabona a Joan Bernat Sanchis, professor convidat de l'Escola de Perfeccionament de la Unió, que és el nou solista de l'Orquestra de l'Òpera de Zuric (Suïssa). (10/01/2022).
Joan Bernat Sanchis
Trompa
Enhorabona a Andreu Moros Escrig, músic de la Unió, que ha quedat primer en la borsa de treball de professor superior de música (tutti) en l'especialitat de trompeta per a l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. (07/01/2022).
Andreu Moros Escrig
Trompeta
Guillem Talayero Mocholí, músic de la Unió, que ha estat seleccionat per participar, durant febrer-març de 2022, amb la Neue Philharmonie München (17/12/2021)
Guillem Talayero Mocholí
Trombó
Eloy Pérez Llavata, músic de la Unió, que ha aconseguit plaça d'academista a l'Orquestra Simfònica d'Hamburg.(17/12/2021)
Eloy Pérez Llavata
Trompeta
Bernard Ros Torrent, músic de la Unió, que ha aconseguit el primer premi de trombó tenor modalitat B "Gaspar Sanchís" del IV Concurs Nacional de Trombó que organitza l'Associació de Trombonistes Espanyols. (16/12/2021)
Bernard Ros Torrent
Trombó
Mar Bonet Silvestre, música de la Unió, que ha passat a les semifinals del 1r. Concurs Internacional WorldVision Music Contest que pretén fomentar en tots els sentits el desenvolupament de la creativitat dels intèrprets, l'avenç de la seua excel·lència professional, la promoció i la divulgació àmplia de la música clàssica. Estarem atents per votar quan es publique el vídeo a principis de gener (11/12/2021)
Mar Bonet Silvestre
Cello
Pedro Sapena, músic de la Unió que ha superat les proves d'accés, com a trompa titular, de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. (27/10/2021)
Pedro Sapena
Trompa
Álvaro Albiach, músic de la Unió, pel seu concert d'ahir al front de l' Orquestra de València i el pianista Xavier Torres, en homenatge al pianista valencià Fernando Puchol. (22/10/2021)
Álvaro Albiach
Director
José Miguel Maqueda Aliaga, músic de la Unió que des del 14 d'octubre ostenta la titularitat del Cor Social Unió Musical de Llíria.
José Miguel Maqueda
Director
Bernando Adam Ferrero, coronel músic i director fundador de l'Orquestra Simfònica Unió Musical de Llíria, que ha estat homenatjat avui a la Capitania General de València. (14/10/2021)
Bernardo Adam
Director i compositor
Rubén Simeó Gijón, músic de la Unió que ha rebut avui el premi Jaume I de la Vila de Llíria que atorga l'ajuntament de Llíria (08/10/2021)
Rubén Simeó
Trompeta
Amparo Esquerdo Aragó, presidenta de la Unió que ha rebut avui el premi Jaume I de la Vila de Llíria que atorga l'Ajuntament de Llíria. (08/10/2021)
Amparo Esquerdo
Presidenta
Carles Subiela Castillo, empresari i amic de la Unió, que el proper dia 9 d'octubre rebrà la Distinció al Mèrit Empresarial i Social que atorga la Generalitat Valenciana. (06/10/20121)
Carles Subiela
Empresari
Alumnat del CIEM Unió Musical que han rebut avui el certificat acreditatiu d'haver superat els exàmens oficials Cambridge, destacant per les bones notes obtingudes
Alumnat CIEM
Unió Musical
Comunitat Educativa de Llíria i en la seva representació al professorat, alumnat, pares i mares del CIEM Unió Musical, per haver estat distingits amb la Medalla de la Ciutat de Llíria, (23/09/2021)
CIEM Unió Musical
Alumnat de l'Escola d'Educands i del CIEM que avui comencen un nou curs després d'haver superat les proves d'accés als estudis de grau professional de música. (22/09/2021)
Alumnat Escola i CIEM
Unió Musical
Guillem Fernández Tomás, músic de la Unió per formar part de la Concertgebouworkest Young, un projecte que té per objectiu descobrir nous talents al temps que fomenta els valors i la sostenibilitat de la música. (25/08/2021)
Guillem Fernández
Violí
Gonzalo Pastor Gómez, músic de la Unió que, des del passat 16 d'agost, es troba a Lleida a l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials, on ha iniciat la seua formació una vegada superada l'oposició per al seu ingrés en el Cos de Músiques Militars. (24/08/2021)
Gonzalo Pastor
Clarinet
Inma Veses Gil, música de la Unió que ahir va protagonirzar un esplèndid concert amb la Carpe Diem Chamber Orchestra St. Petersburg dirigida per Pablo Marqués Mestre. (09/08/2021).
Inma Veses
Oboè
Andreu Moros Escrig, músic de la Unió, que ahir va fer el primer des seus concerts amb la l Carpe Diem Chamber Orchestra St. Peterburg, ditridiga per Pablo Marqués Mestre. (07/08/2021).
Andreu Moros
Trompeta
Vicent López Torner, músic de la Unió que ha guanyat el concurs online de l’ Associació espanyola de Tubes i Bombardins. (27/07/2021).
Vicent López Torner
Tuba
Víctor Talayero Mocholí, músic de la Unió que aquest estiu participarà a la trobada de la Neue Philharmonie München, a Alemanya. (21/06/2021).
Víctor Talayero Mocholí
Trompa
Eloy Pérez Llavata, músic de la Unió que ha sigut seleccionat per participar en el Verbier Festival Júnior Orchestra (VFJO) que se celebra a Suïssa aquest estiu (21/06/2021)
Eloy Pérez Llavata
Trompeta
Raquel Sánchez, música de la Unió que , amb el seu grup Névoa Quartet, han tancat aquesta vesprada, al Teatre de la Unió Musical de Llíria la sisena edició del DesenJazz. (02/05/2021)
Raquel Sánchez
Violoncellista, ballarina, compositora
Maria Faubel Portolés, música de la Unió que la setmana passada ha vist publicada la seua obra 'Kahlo', una peça per a marimba sol. (26/04/2021)
María Faubel Portolés
Percussionista, compositora, cantant
Inma Veses Gil, música de la Unió que demà estarà a l'Auditori Nacional (Sala de Cambra) junt a les demés components del seu grup Globo Ensemble. (18/04/2021)
Inma Veses Gil
Oboè
Maria Faubel, música de la Unió, compositoria i cantant, que ha rebut la menció d'honor de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana en el l Concurs de composició de musica tradicional valeciana per rondalles. (22/11/2020)
Maria Faubel Portolés
Percussionista, compositora, cantant
José Miguel Rodilla Tortajada, director i músic de la Unió, que ha rebut el guardò Jaume I de la Vila de Llíria, per la seua contribució, en la seua tasca pedagògica i artística, al foment i defensa de la cultura musical a nivell estatal i internacional. (09/10/2020)
José Miguel Rodilla
Director
Maria Faubel Portolés, música de la Unió, i al seu grup de percussió Dreizack, pel seu Tercer Premi en el Concurs de Música de Cambra Percute de la ciutat de Catarroja. (06/11/2018)
Maria Faubel
Percussionista, compositora, cantant

Pròxims actes