Escola d’Educands

Escola d'Educands

L’Escola d’Educands està formada majoritàriament per professorat de la societat, aquest és un dels elements que ens caracteritza, ja que tenim la sort de comptar amb els coneixements transmesos d’una societat centenària.

La nostra escola compta amb un projecte educatiu consolidat en el que s’han establit com a part del format permanent tres elements enriquidors. El primer i pilar fonamental, l’escola d’Educands, on els xiquets gaudeixen durant el curs lectiu de les seues classes setmanals d’instrument, llenguatge musical, cor i conjunt instrumental, a part de comptar amb altres activitats com tabal i dolçaina, estimulació musical i musicoteràpia. Com a segon component d’aquest grup, trobem l’Escola de Perfeccionament, on s’ofereix la possibilitat  a l’alumnat tant intern com extern de millorar els seus coneixements una vegada al mes, estudiant amb mestres capdavanters del panorama musical actual. Per últim i no menys important, cal destacar la bona llavor que s’està realitzant en la Quinzena musical “Manuel Enguídanos” durant el mes de juliol a la nostra societat, activitats musicals i lúdiques fusionades, on les bones vibracions dels més menuts impregnen la nostra casa unionera d’alegria, diversió i bona música.

No ens podem oblidar del Concurs de Joves Intèrprets que s’organitza dintre de l’Escola, on assisteixen tots els familiars per a passar una agradable i harmoniosa vesprada.

Cada cop anem creixent, adaptant-nos al nou model de societat i context educatiu, per això als primers cursos de llenguatge comptem amb un nou i revolucionari mètode que inclou l’aspecte interactiu a través de pissarres digitals on el xiquets aprenen música i nous conceptes a través de la realitat en la qual estan envoltats, anomenada “l’era tecnològica” . Aquesta metodologia ha obtingut el premi a la investigació, desenvolupament  i innovació a les societats musicals en els reconeguts premis Euterpe.

Des de l’Escola d’Educands els convidem a expandir i compartir la música a través dels concerts i audicions que es realitzen tan sovint a la nostra estimada Societat. La música no sols fomenta la cultura entre menuts i majors, sinó que ensenya un llenguatge universal que promou valors com la solidaritat, el respecte i la tolerància.

De 0 a 3 anys

De 3 a 6 anys

Sistemes que utilitzem

Desarrollo de Capacidades, Aprendizaje por Experimentación

Pròxims actes