2021

2021, donem l'enhorabona a...

Guillem Talayero Mocholí, músic de la Unió, que ha estat seleccionat per participar, durant febrer-març de 2022, amb la Neue Philharmonie München (17/12/2021)
Guillem Talayero Mocholí
Trombó
Eloy Pérez Llavata, músic de la Unió, que ha aconseguit plaça d'academista a l'Orquestra Simfònica d'Hamburg.(17/12/2021)
Eloy Pérez Llavata
Trompeta
Bernard Ros Torrent, músic de la Unió, que ha aconseguit el primer premi de trombó tenor modalitat B "Gaspar Sanchís" del IV Concurs Nacional de Trombó que organitza l'Associació de Trombonistes Espanyols. (16/12/2021)
Bernard Ros Torrent
Trombó
Mar Bonet Silvestre, música de la Unió, que ha passat a les semifinals del 1r. Concurs Internacional WorldVision Music Contest que pretén fomentar en tots els sentits el desenvolupament de la creativitat dels intèrprets, l'avenç de la seua excel·lència professional, la promoció i la divulgació àmplia de la música clàssica. Estarem atents per votar quan es publique el vídeo a principis de gener (11/12/2021)
Mar Bonet Silvestre
Cello
Pedro Sapena, músic de la Unió que ha superat les proves d'accés, com a trompa titular, de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. (27/10/2021)
Pedro Sapena
Trompa
Álvaro Albiach, músic de la Unió, pel seu concert d'ahir al front de l' Orquestra de València i el pianista Xavier Torres, en homenatge al pianista valencià Fernando Puchol. (22/10/2021)
Álvaro Albiach
Director
José Miguel Maqueda Aliaga, músic de la Unió que des del 14 d'octubre ostenta la titularitat del Cor Social Unió Musical de Llíria.
José Miguel Maqueda
Director
Bernando Adam Ferrero, coronel músic i director fundador de l'Orquestra Simfònica Unió Musical de Llíria, que ha estat homenatjat avui a la Capitania General de València. (14/10/2021)
Bernardo Adam
Director i compositor
Rubén Simeó Gijón, músic de la Unió que ha rebut avui el premi Jaume I de la Vila de Llíria que atorga l'ajuntament de Llíria (08/10/2021)
Rubén Simeó
Trompeta
Amparo Esquerdo Aragó, presidenta de la Unió que ha rebut avui el premi Jaume I de la Vila de Llíria que atorga l'Ajuntament de Llíria. (08/10/2021)
Amparo Esquerdo
Presidenta
Carles Subiela Castillo, empresari i amic de la Unió, que el proper dia 9 d'octubre rebrà la Distinció al Mèrit Empresarial i Social que atorga la Generalitat Valenciana. (06/10/20121)
Carles Subiela
Empresari
Alumnat del CIEM Unió Musical que han rebut avui el certificat acreditatiu d'haver superat els exàmens oficials Cambridge, destacant per les bones notes obtingudes
Alumnat CIEM
Unió Musical
Comunitat Educativa de Llíria i en la seva representació al professorat, alumnat, pares i mares del CIEM Unió Musical, per haver estat distingits amb la Medalla de la Ciutat de Llíria, (23/09/2021)
CIEM Unió Musical
Alumnat de l'Escola d'Educands i del CIEM que avui comencen un nou curs després d'haver superat les proves d'accés als estudis de grau professional de música. (22/09/2021)
Alumnat Escola i CIEM
Unió Musical
Guillem Fernández Tomás, músic de la Unió per formar part de la Concertgebouworkest Young, un projecte que té per objectiu descobrir nous talents al temps que fomenta els valors i la sostenibilitat de la música. (25/08/2021)
Guillem Fernández
Violí
Gonzalo Pastor Gómez, músic de la Unió que, des del passat 16 d'agost, es troba a Lleida a l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials, on ha iniciat la seua formació una vegada superada l'oposició per al seu ingrés en el Cos de Músiques Militars. (24/08/2021)
Gonzalo Pastor
Clarinet
Inma Veses Gil, música de la Unió que ahir va protagonirzar un esplèndid concert amb la Carpe Diem Chamber Orchestra St. Petersburg dirigida per Pablo Marqués Mestre. (09/08/2021).
Inma Veses
Oboè
Andreu Moros Escrig, músic de la Unió, que ahir va fer el primer des seus concerts amb la l Carpe Diem Chamber Orchestra St. Peterburg, ditridiga per Pablo Marqués Mestre. (07/08/2021).
Andreu Moros
Trompeta
Vicent López Torner, músic de la Unió que ha guanyat el concurs online de l’ Associació espanyola de Tubes i Bombardins. (27/07/2021).
Vicent López Torner
Tuba
Víctor Talayero Mocholí, músic de la Unió que aquest estiu participarà a la trobada de la Neue Philharmonie München, a Alemanya. (21/06/2021).
Víctor Talayero Mocholí
Trompa
Eloy Pérez Llavata, músic de la Unió que ha sigut seleccionat per participar en el Verbier Festival Júnior Orchestra (VFJO) que se celebra a Suïssa aquest estiu (21/06/2021)
Eloy Pérez Llavata
Trompeta
Raquel Sánchez, música de la Unió que , amb el seu grup Névoa Quartet, han tancat aquesta vesprada, al Teatre de la Unió Musical de Llíria la sisena edició del DesenJazz. (02/05/2021)
Raquel Sánchez
Violoncellista, ballarina, compositora
Maria Faubel Portolés, música de la Unió que la setmana passada ha vist publicada la seua obra 'Kahlo', una peça per a marimba sol. (26/04/2021)
María Faubel Portolés
Percussionista, compositora, cantant
Inma Veses Gil, música de la Unió que demà estarà a l'Auditori Nacional (Sala de Cambra) junt a les demés components del seu grup Globo Ensemble. (18/04/2021)
Inma Veses Gil
Oboè

Pròxims actes