Col·legi-Centre IntegratEscola d'EducandsPremis

Onze premiats, entre músics i alumnat de la Unió Musical, al “IV Concurso Nacional de Clarinete” i al “I Concurso Ibérico de Clarinete Bajo”

La celebració el cap de setmana passat del “IV Concurso Nacional de Clarinete Llíria Ciutat Creativa” i el “I Concurso Ibérico de Clarinete Bajo”, que organitza S&M MUSIC, ha estat un esdeveniment de gran rellevància per a la comunitat musical. En aquesta edició, músics i alumnat de la Unió Musical han brillat amb llum pròpia, i han obtingut destacats reconeixements que reflecteixen el seu talent i dedicació. Aquests concursos, ofereixen una plataforma per exhibir les seues habilitats i fomentar el desenvolupament artístic.

Els participants, i entre ells l’alumnat i múscis de la Unió Musical, han demostrat la seua excel·lència tècnica i expressiva, destacant-se en les diverses categories. Aquests èxits no només enalteixen els músics guardonats, sinó que també posen de manifest la qualitat de la formació que reben a la Unió, així com el compromís dels seus directors i docents.

Aquests premis són un testimoni de l’esforç constant i la passió per la música que caracteritza l’alumnat i els músics de la Unió. A més, serveixen com a inspiració per a altres joves músics que aspiren a assolir nivells semblants d’excel·lència.

Llíria, reconeguda com a Ciutat Creativa per la UNESCO, i en particular unioners i unioneres, s’enorgulleixen dels seus artistes, continuant recolzant iniciatives que promoguen l’art i la cultura. En definitiva, aquests concursos no només celebren el talent individual, sinó que també enforteixen els llaços de la comunitat musical i fomenten un intercanvi enriquidor entre els participant.

Finalment, volem expressar la nostra més sincera enhorabona a Aleix Faubel Portolés que ha aconseguit el premi que atorga la Unió Musical i als altres premiats: Irene Novejarque Silvestre, Ona Blesa Miñana, Raúl Palmer Llavata, Miquel Escrig Garcia, Inma Sánchez Torres, Laia Sancho Vidrier, Paloma Civera Gálvez, Marcos Castellano Lorente, Gonzalo Alonso Bou i David Domingo Escrig. Estem segurs que continuaran aconseguint grans èxits en el futur.

Felicitats una vegada més!.

La celebración el pasado fin de semana del “IV Concurso Nacional de Clarinete Liria Ciudad Creativa” así como el “I Concurso Ibérico de Clarinete Bajo”, que organiza S&M MUSIC, ha sido un evento de gran relevancia para la comunidad musical. En esta edición, músicos y alumnado de la Unión Musical han brillado con luz propia, obteniendo destacados reconocimientos que reflejan su talento y dedicación. Estos concursos ofrecen una plataforma para exhibir sus habilidades y fomentar el desarrollo artístico.

Los participantes, y entre ellos el alumnado y los músicos de la Unió Musical, han demostrado su excelencia técnica y expresiva, destacándose en las diversas categorías. Estos logros no sólo ensalzan a los músicos galardonados, sino que también ponen de manifiesto la calidad de la formación que reciben en la Unió, así como el compromiso de sus directores y docentes.

Estos premios son un testimonio del esfuerzo constante y la pasión por la música que caracteriza al alumnado y los músicos de la Unió. Además, sirven como inspiración para otros jóvenes músicos que aspiran a alcanzar niveles similares de excelencia.

Llíria, reconocida como Ciudad Creativa por la UNESCO, y en particular unioneros y unioneras, se enorgullecen de sus artistas, continuando apoyando iniciativas que promuevan el arte y la cultura. En definitiva, estos concursos no sólo celebran el talento individual, sino que también fortalecen los lazos de la comunidad musical y fomentan un enriquecedor intercambio entre los participantes.

Finalmente, queremos expresar nuestra más sincera enhorabuena a Aleix Faubel Portolés que ha  conseguido el premio que otorga la Unió Musical y a los demás premiados: Irene Novejarque Silvestre, Ona Blesa Miñana, Raúl Palmer Llavata, Miguel Escrig García, Inma Sánchez Torres, Laia Sancho Vidrier, Paloma Civera Gálvez, Marcos Castellano Lorente, Gonzalo Alonso Bou y David Domingo Escrig. Estamos seguros de que continuaran logrando grandes éxitos en el futuro.

¡Felicidades una vez más!.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes