Distincions Música NovaNotíciesReina de la Música-Unionera MajorSocis/sociesUnió Musical Llíria

Ana Oller Peris serà la Regina de la Música i Unionera Major 2024

Aquesta vesprada, la Junta Directiva de la Unió Musical de Llíria, encapçalada per la seua presidenta Amparo Esquerdo Aragó, s’han desplaçat al domicili de la família Oller-Peris per fer entrega del nomenament de Regina de la Música i Unionera Major 2024 a ANA OLLER PERIS. El nomenanment es va aprovar per unanimitat a la sessió de la Junta Directiva del passat dimecres 22 de maig.

Seguidament, s’han dirigit a la Unió Musical on s’han reunit amb les joves, xiquetes i xiquet  que formaran part de la Cort d’Honor i que també van ser designades a la mateixa reunió de la Junta Directiva, que són:  Anna Ausina Taroncher, María Carrion Bernad, Angela Gevorgyan Knyazyan, Olga González Tort, Sofía Palomeque Rodrigo i Marina Tomás Garzón, les xiquetes Ainhoa Roger Zaragozá i Anita  Gevorgyan Knyazyan i el xiquet Jaume Gil Ramírez, que representaran la Unió durant tot un any.

L’acte de proclamació i exaltació de la Regina de la Música i Unionera Major 2024 i la seua Cort d’Honor tindrà lloc el proper dia 31 d’agost al Teatre de la Unió.

Al mateix acte es lliuraran les distincions Música Nova 2024 que enguany s’atorgaran als mestres ANTONI ROS MARBÀ i PABLO SÁNCHEZ TORRELLA així com a DANIELA GONZÁLEZ ALMANSA, presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Enhorabona a Ana, Anna, María, Angela, Olga, Sofía i Marina, Ainhoa. Anita i Jaume, així com a les seues famílies.

Esta tarde, la Junta Directiva de la Unió Musical de Llíria, encabezada por su presidenta Amparo Esquerdo Aragó, se han desplazado al domicilio de la familia Oller-Peris para hacer entrega del nombramiento de Regina de la Música y Unionera Mayor 2024 en ANA OLLER PERIS. El nombramiento se aprobó por unanimidad en la sesión de la Junta Directiva del pasado miércoles 22 de mayo.

Seguidamente, se han dirigido a la Unión Musical donde se han reunido con las jóvenes, niñas y niño que formarán parte de la Corte de Honor y que también fueron designadas en la misma reunión de la Junta Directiva, que son: Anna Ausina Taroncher, María Carrion Bernad, Angela Gevorgyan Knyazyan, Olga González Tort, Sofía Palomeque Rodrigo y Marina Tomás Garzón, las niñas Ainhoa Roger Zaragozá y Anita  Gevorgyan Knyazyan y el niño Jaume Gil Ramírez, que representarán a la Unió durante todo un año.

El acto de proclamación y exaltación de la Regina de la Música y Unionera Mayor 2024 y su Corte de Honor tendrá lugar el próximo día 31 de agosto en el Teatre de la Unió.

En el mismo acto se entregarán las distinciones Música Nova 2024 que este año se otorgarán a los maestros ANTONI ROS MARBÀ y PABLO SÁNCHEZ TORRELLA así como a DANIELA GONZÁLEZ ALMANSA presidenta de la Federación de Sociedades Musicales de la Comunitat Valenciana.

Enhorabuena a Ana, Anna, María, Angela, Olga, Sofía y Marina, Ainhoa, Anita y Jaume, así como a sus familias.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes