Banda SimfònicaConcertReina de la Música-Unionera MajorUnió Musical Llíria

Amparo Puchol Benet ja és la nova Regina de la Música i Unionera Major

La nova Reina de la Música i Unionera Major, Amparo Puchol Benet i la seua Cort d’Honor: Lucía Chiralt Vicent, Carla Maldonado Jaime, Nerea Jiménez Górriz, Inés Jiménez Luna, Valeria Tello García i Ángela Veses Picher i les xiquetes i xiquet Gisela Balaguer Contreras, Ferran Espinosa Enguídanos, Núria Ortiz Pacheco i Martina Ruix Guillem, van ser els protagonistes de la gala celebrada dissabte passat al Teatre de la Unió Musical de Llíria.

Pendents de l’evolució de les pluges que, durant el matí, van amenaçar amb la suspensió dels actes de carrer previstos per a la vesprada, finalment la pluja va remetre deixant-nos unes hores en què els actes van començar a l’hora prevista amb la cercavila de la Banda Juvenil per recollir, en primer lloc, a les joves que formen la Cort d’Honor que després, ja amb la Banda Simfònica, Junta Directiva i convidats, precedits per la Colla Pastrana, es van dirigir al domicili de la Regina entrant, Amparo Puchol Benet i després al de la Regina eixint, Sara Contreras Cantó, per tornar després a la Unió i iniciar l’acte de proclamació.

La primera part, presentada pel periodista Ferran Pina, va ser un acte molt emotiu en què Amparo va ser coronada com a Regina de la Música i les joves, xiquetes i xiquet de la seua Cort d’Honor van rebre la banda que les acredita com a tals.

Aquesta primera part també va comptar amb la intervenció del director d’orquestra Salvador Brotons i Soler que, actuant com a mantenidor, ens va explicar algunes anecdotes del seu pas per la Unió al concert que va dirigir a la Banda Simfònica, finalitzant aquesta primera part amb el lliurament de la distinció Música Nova al president de la Confraria del Remei, Mario Arastey Jorge que es va dirigir al públic tant per agrair la distinció com posar èmfasi en la indissoluble relació existent entre Unió i Remei.

El colofó de la nit el va protagonitzar la Banda Simfònica que, sota la direcció del seu titular, Vicente Balaguer Doménech, va interpretar, en primer lloc el pasdoble del mestre Adam Ferrero que porta el nom de la Reina de la Música i Unionera Major 1988, ” Eugenia López”.

La segona obra del programa, “Simfonia núm. 2” de James Barnes, interpretada de forma espectacular i energètica per la nostra Banda Simfònica. Fora de programa es va interpretar “la Conga del Fuego” d’Arturo Márquez.

Per tancar la nit, es va interpretar l’himne de la Comunitat Valenciana cantat pel tenor Vicent Romero i dirigit pel volgut mestre Pablo Sánchez Torrella.

CLICA SOBRE LA FOTO PER VEURE MÉS IMATGES
Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes