Notícies

La Unió al setembre

El primer de setembre, amb la participació de la Banda Simfònica a l’acte commemoratiu del 75è aniversario de l’actual imatge de la Mare de Déu del Remei i el final de les vacances estivals amb la tornada del professorat al nostre col·legi-CIEM, iniciem una intensa activitat a la Unió Musical de Llíria

La BANDA SIMFÒNICA té previst fer quatre concerts:

  • dissabte 2 , concert de proclamació de la Regina de la Música i Unionera Major 2023
  • dissabte  9, concert de la 2vespra de la festa” de les festes del Remei
  • dissabte 23, participació al Concert de les Bandes de les festes de sant Miquel, i
  • dijous 28, concert de sant Miquel.

A més, la Banda Simfònica participarà en el Trasllat, cercavila i processó de la Mare de Déu del Remei (diumenge 10), cercavila de  sant Miquel (diumenge 24) i baixada de sant Miquel (dijous 28).

El concert del dia 28, vespra de sant Miquel, comptarà amb la participació del Grup de Danses el Tossal amb qui està preparant un espectacle, ARRELS, per celebrar el seu 25è aniversari. L’espectacle és un arranjament del músic, director  i compositor unioner Ximo Tarín Micó. Tot això sota la batuta del director titular Vicent Balaguer Doménech.

La BANDA JUVENIL participarà, a la cercavila de recollida de les unioneres que formen part de la Cort d’Honor de la Regina de la Música i Unionera Major 2023 (dissabte 2), a l’ofrena i processó de les festes de la Mare de Déu del Remei (9 i 10), i el dia 29 a la processó de sant Miquel acompanyant el copatró sant Vicent, a més d’estar assajant incansablement per al seu concert del dia 17 junt la banda de l’escola de música IŠI KREJČÍHO D’OLOMOUC (TXEQUIA) que ens visita del 13 al 18 de setembre. Esteban Espinosa García, el seu director titular, estarà al capdavant de cadascun dels actes.

El 16 de setembre, l’ORQUESTRA JOVE comença una nova etapa en què estarà al capdavant de l’agrupació el director i músic de la Unió, José Domingo Enguídanos Cabanes.

El COR SOCIAL, sota la direcció del seu director titular J. Miguel Maqueda Aliaga,  està preparant la seua col·laboració al concert de l’Agrupació Musical Edetana Vicente Giménez corresponent a les festes de sant Miquel del diumenge 24 de setembre i també el concert de la campanya d’Intercanvis Musicals 2023 que es durà a terme a Marines amb la Banda de la Societat Musical “La Marinense” el dissabte 30 de setembre, concert que es repetirà al nostre Teatre el dia següent 1 d’octubre. 

La COLLA PASTRANA ens delectarà amb la seua música tradicional valenciana acompanyant la nostra Regina de la Música i Cort d’Honor (dissabte 2) i, acompanyant el grup de dansa Al-Hilal a la cavalcada, la nit Mora, Trasllat i cercavila de les festes de la Mare de Déu del Remei (els dies 3, 8 i 10) per finalitzar el mes a Vinaròs amb una actuació junt l’Associació Cultural Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs (Campanya d’Intercanvis Musicals 2023)

L’alumnat d’infantil, primària i ESO del COL·LEGI-CIEM així com el de l’ESCOLA D’EDUCANDAS, iniciaran el curs escolar el dilluns 11 de setembre, tornant a omplir d’activitat educativa i musical les instal·lacions de la Unió durant tot el dia.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes