Banda SimfònicaLlíria city of musicTurisme LlíriaUnió Musical Llíria

Músics de la Unió a Corea del Sud

Des del passat 11 d’agost, dos músics unioners, el director José Miguel Rodilla Tortajada i el professor Andrés Simeó Máñez, es troben a Corea del Sud participant en la coordinació de la Master-Class de Direcció a la Classic Academy, a la ciutat d’An-Yang i formant part del jurat del Festival d’Orquestres i Bandes Juvenils a Hamyang.

A ells s’hi han unit, ahir divendres, el Doble Quintet “Llíria City Of Music“, format per músics de les dues societats musicals edetanes, entre ells els nostres músics Francisco Cintero, Miguel Àngel Gil, Vicente Gómez, Javier Guna, Miguel Guillem i Josep Soler, que oferiran diversos concerts, en solitari o en col·laboració amb la Korea Youth Orchestra, a les ciutats de Hamyang, Wonju, Seoul i Daejeon, amb obres de Mozart, Chopin, Bizet, Falla o Granados entre d’altres.

La gira asiàtica del Doble Quintet “Llíria City Of Music” és un projecte de l’Ajuntament de Llíria emmarcat dins dels objectius d’internacionalització recollits al Pla Estratègic de Ciutat Creativa UNESCO 2019-2023.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes