Col·legi-Centre IntegratUnió Musical Llíria

El Col·legi rep alumnat escocès d’un programa del Regne Unit

Del 15 al 19 de maig el nostre Col·legi-CIEM participa en un programa d’estudi potenciant la relació entre col·legis amb llengua anglesa, rebent a vint-i-huit alumnes i tres professors d’Escòcia. 

El Turing Scheme és  un programa del govern del Regne Unit que proporciona finançament per a crear oportunitats internacionals en educació i formació a tot el món, oferint, al seu alumnat, experiències per estudiar o treballar a l’estranger.

El grup va arribar ahir a València i hui han realitzat la primera activitat d’acollida,  amb la presentació de l’alumnat del nostre centre amb l’alumnat escocés per a continuar amb una visita a  l’Horta Nord per conèixer l’horta valenciana i la seua gastronomia.  El nostre alumnat juntament a l’alumnat escocès han gaudit d’una paella i una experiència inoblidable, que millora la seua competència en anglès.

Demà dimarts, l’activitat es realitzarà a Llíria on primerament seran rebuts a l’Ajuntament de Llíria per iniciar una visita turística i continuar ja al nostre Col·legi amb activitats educatives i musicals.

Seguix aquest enllaç per veure fotos.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes