Col·legi-Centre Integrat

Turing Scheme, gran experiència per al nostre alumnat del Col·legi-CIEM

Com ja havíem informat, aquesta setmana el nostre Col·legi-CIEM ha rebut la visita de 28 estudiants de Glasgow (Escòcia) desenvolupant activitats tant lúdiques com educatives, en què ha participat també el nostre alumnat.

El programa de la visita, amb activitats conjuntes del nostre alumnat i l’escocès, ha inclòs tant desplaçaments a València per conèixer l’horta i veure en directe el cultiu de les nostres hortalisses per després menjar paella cuinada per ells mateixos i amanides amb els productes de la horta. Una altra visita a València ha sigut per fer un recorregut per la part històrica i els Jardins del Túria, així com jocs a la platja.

Ací pots veure fotos i videos de tots els dies

A Llíria han visitat l’Ajuntament, on van ser rebuts per l’alcalde i membres de la Corporació, i han fet una visita guiada per algun dels llocs més interessants del nostre patrimoni, com els Banys Àrabs, Termes,… i també han tingut temps per a l’esplai en un dels llocs més meravellós de Llíria, el Parc de Sant Vicent.

Pel que fa a la part educativa i musical, han acudit al nostre centre educatiu on han realitzat tallers musicals i un concert conjunt al nostre Teatre, tot baix la supervisió del nostre professorat d’anglès i de música que han preparat amb tot detall totes les activitats, tant lúdiques com educatives, i als que donem l’enhorabona pel bon resultat de l’experiència.

Aquesta visita ha permès al nostre alumnat ampliar els seus horitzons personals i acadèmics, permetent conèixer i conviure amb realitats diferents de les seues i, alhora, perfeccionar idiomes i establir vincles que ens permetrà continuar amb aquest programa en anys posteriors.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes