Agenda Cultura LlíriaLlíria city of musicTurisme LlíriaUnió Musical Llíria

EdetArts 2023. II Festival Internacional de Música de Cambra i masterclass de James Campbell

Els propers dissabtes 27 de maig i 3 de juny, organitzat per EdetArts es celebrarà a la Unió Musical de Llíria el II Festival Internacional de Música de Cambra.

El dissabte 27,  de 10:00 a 13:00h, el clarinetista més destacat de Canadà, James Campbell, oferirà una masterclass i una xerrada a la Unió Musical de Llíria, com a part del Festival. L’entrada és lliure.

A més, el mateix dissabte 27, James Campbell actuarà juntament amb el violoncel·lista Cameron Crozman (Canadà), el trio Helios (França) i Vicent Huerta (Llíria) en un concert a les 20:00h a la Unió, amb obres de Novak, Weber i Mozart. Anteriorment, divendres 26, a les 17:00h actuarán al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València amb obres d’Offenbach, Brahms i Smetana.

Més informació i curriculums en aquest enllaç
Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes