Reina de la Música-Unionera Major

Amparo Puchol Benet, reina de la Música i Unionera Major 2023

Aquesta vesprada, la presidenta de la Unió Musical de Llíria, acompanyada de membres de la Junta Directiva, s’han desplaçat al domicili de la família Puchol-Benet per fer entrega del nomenament de Reina de la Música i Unionera Major 2023 a Amparo Puchol Benet, arpista de les nostres agrupacions musicals. El nomenanment es va aprovar per unanimitat a l’última reunió de la Junta Directiva del passat dimecres 24 de maig.

Seguidament, s’han dirigit a la Unió Musical on s’han reunit amb les joves, xiquetes i xiquet  que formaran part de la Cort d’Honor i que també van ser designades a la mateixa reunió de la Junta Directiva, que són:  Ángela Veses Picher, Nerea Jiménez Górriz, Carla Maldonado Jaime, Lucía Chiralt Vicent, Valeria Tello García i Inés Jiménez Luna, les xiquetes Martina Ruix Guillem, Gisela Balaguer Contreras, Núria Ortiz Pacheco i el xiquet Ferran Espinosa Enguídanos.

D’aquesta manera recuperem un acte de confraternitat entre músics, socis i simpatitzants on s’exalta la música representada en aquesta ocasió per la nova reina Amparo Puchol Benet i les sis joves que l’acompanyaran durant tot un any representant la Unió Musical de Llíria.

L’acte de proclamació de la Reina de la Música i Unionera Major 2023 i la seua Cort d’honor tindrà lloc el proper dia 2 de setembre al Teatre de la Unió.

Enhorabona a Amparo, Ángela, Nerea, Carla, Lucía, Valeria i Inés, Martina, Gisela, Núria i Ferrán, així com a les seues famílies. 

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes