Col·legi-Centre IntegratNadalUnió Musical Llíria

El Festival de Nadal del Col·legi-CIEM obri les celebracions nadalenques a la Unió

Dissabte passat el teatre de la Unió va obrir les portes per acollir el tradicional Festival de Nadal del nostre col·legi-CIEM, un espectacle ple de música, alegria i color que va reunir pares i mares, familiars, amics, antic professorat i alumnat i, és clar, al nostre alumnat i equip docent actual.

A l’espectacle també va assistir la presidenta de la societat, Amparo Esquerdo juntament amb la secretària general Remei Galduf, la vocal del col·legi, Dora Catalá i les vocals Paquita Navarro, Maria Carmen Rifatera, Maria Amparo Izquierdo i Manuela Martín.

El festival no seria possible sense la gran col·laboració de l’alumnat, de mares i pares i el professorat que, amb molta dedicació, preparen cada detall, com ara els vestits, la música, els balls, les llums, el decorat de l’escenari i el decorat del escola, etc. un treball realitzat amb molta il·lusió que es tradueix, any rere any, en un impressionant resultat com ho reconeix, amb gran satisfacció, el públic assistent realitzat va donar com a fruit un impressionant resultat per a satisfacció del públic assistent.

Adjuntem uns enllaços a un xicotet àlbum de fotos i un vídeo-resum, l’acte sencer prompte estarà disponible a la web del CIEM.

Vídeo-resum

Àlbum de fotos

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes