Col·legi-Centre IntegratEscola d'EducandsNotícies

L’alumnat de la Unió obté grans resultats al “III Concurso Nacional de Clarinete, Llíria, Ciutat creativa”.

Un any més, S&M Music ha dut a terme una nova edició del Concurso Nacional de Clarinete “Llíria, Ciutat Creativa”, que s’ha celebrat al Conservatori Professional de Música de Llíria el cap de setmana passat

Cal destacar d’aquesta tercera edició, el creixement, tant en el nombre de participants com en patrocinadors del sector que han decidit donar suport a aquesta iniciativa, que comença des dels ensenyaments elementals fins a arribar als superiors, per abastar així les diferents etapes educatives dels estudis de música.

La Unió Musical ha col·laborat en les tres edicions celebrades, donant un premi especial a qui entre el seu alumnat aconsegueix la puntuació més alta, i aquest any és l’alumne de primer de grau professional de l’Escola d’Educands ALEIX FAUBEL PORTOLÉS qui ho ha aconseguit. El premi consisteix en la realització d’un recital o concert, acompanyat per una de les agrupacions de la societat musical, dins la programació cultural de la Societat.

Entre l’alumnat de la Unió  Musical, juntament amb Aleix, han aconseguit premis RAÚL PALMER LLAVATA, LAIA SANCHO VIDRIER, ÁGUEDA IBÁÑEZ GIL, PALOMA CIVERA GÁLVEZ, ÁLVARO PÉREZ LLAVATA, MARCOS CASTELLANO LORENTE i GONZALO ALONSO BOU.

Cal destacar el premi aconseguit per  GONZALO ALONSO BOU que, a més a més dels diplomes acreditatius i regals de col·laboradors, porta aparellat el premi especial de l’Ajuntament de Llíria consistent en un recital a realitzar dins de l’Agenda Cultural de Llíria, entre octubre de 2023 a maig del 2024.

Enhorabona a tots ells així com a la resta de participants

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes