Banda SimfònicaConcert

La Banda Simfònica inicia els concerts d’estiu de la Unió.

La Banda Simfònica inicia
l'activitat musical de l'estiu a la Unió.

Amb el concert que el proper diumenge 18 de juny oferirà la nostra Banda Simfònica, s’inicia a la Unió una intensa activitat musical per a aquest estiu, que culminarà al mes de setembre als concerts del Remei i Sant Miquel.

Sota la direcció del seu director titular Vicent Balaguer, la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria ens oferirà un concert en què a la primera part actuarà la Banda Simfònica de la Societat Musical “la Primitiva” de Rafelbunyol, dirigida pel músic unioner Ximo Tarín Micó.

Mentre que “la Primitiva” de Rafelbunyol interpretarà les obres amb què, el proper 15 de juliol, participarà a la Secció Primera del 135 Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València, la Unió Musical de Llíria ens oferirà les obres que interpretarà al concert que farà el proper dia 8 de juliol a Úbeda, participant a la XII Trobada de Bandes en commemorarió del 20è aniversari del nomenament d’Úbeda Ciutat Patrimoni de la Humanitat.

L’entrada és gratuïta

AVANÇ PROGRAMACIÓ JUNY I JULIOL
Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes