Cor SocialUnió Musical Llíria

Encontres 2023 de Cors, amb la participació dels cors de la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona, del centre Artístic Musical de Bétera i Cor Social de la Unió Musical de Llíria

La sala Villarejo de la Unió Musical de Llíria va acollir ahir, dissabte 10 de juny, el concert de la campanya Encontres 2023 patrocinada per la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA) i la Generalitat València a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC ).

Un concert on van participar, a més del Cor Social de la Unió Musical dirigit per Miguel Maqueda, dos Cors de la nostra comarca: el de la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona sota la direcció d’Andreu Soler i el del Centre Artístic Musical de Bétera, dirigit per Josepa Campos.

Com és habitual en aquest tipus de concerts, els tres cors van finalitzar amb el cant en comú del conegut himne Va pensiero, del cor d’esclaus de Nabucco que es va dedicar in memoriam de Carmen Barea, vídua del director fundador del Cor de la Unió Miguel Gorrea Garrigues, que va faltar recentment.

El Cor de la Unió Musical ja es va desplaçar el passat 27 de maig a la Pobla de Vallbona per actuar al primer dels concerts d’aquesta campanya d’Encontres 2023, actuant a l’església de la Santíssima Trinitat i Sant Josep.

Amb aquesta campanya de concerts es pretén la difusió de la música coral valenciana, servint com a fòrum de trobades i intercanvi per als coralistes, a més de contribuir a l’enriquiment musical i humà de les agrupacions corals.

En aquest enllaç pots veure més fotos del concert: 

Encontres 2023. Concert 10 de juny de 2023. Sala Villarejo Unió Musical.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes