Col·legi-Centre IntegratConcurs Joves IntèrpretsEscola d'EducandsNotícies de l'Escola

Onzena edició del Concurs de Joves Intèrprets de la Unió Musical

Un any més, organitzat per l’Escola d’Educands de la Unió Musical amb el patrocini de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana, ahir dissabte es va celebrar l’onzena edició del concurs Joves Intèrprets Unió Musical, en què participa alumnat tant de l’Escola de Educands com del Centre Integrat d’Ensenyaments Musicals, de la nostra Societat.

Aquest any va ser mig centenar l’alumnat participant, que van interpretar les peçes treballades, davant d’un magnífic tribunal que estava compost per Vicent Balaguer Doménech, director titular de la Banda Simfònica i Pascual Cabanes Fabra, titular de les Orquestres Jove i Simfònica, i el flauta solista de la Banda Simfònica Carlos Miguel Pascual Górriz.

L’alumnat participant en aquesta fase final se selecciona a partir d’un tall de nota a les seues qualificacions durant el curs 2022-2023, de manera que totes les actuacions demostren tindre un gran nivell interpretatiu.

Com en totes les edicions anteriors, el primer premi de cada categoria l’atorga la Unió i consisteix en la matrícula gratuïta per a la Quinzena Musical “Manuel Enguídanos Cotanda”. Per a la resta dels premis, agraïm la col•laboració de la Cafeteria Unió Musical, Cafeteria Miquel Maria, Joieria Olli, Farmàcia Faubel, Bolsería Partidors, SuperCalzado, Consolat de Mar i Neomúsica, comerços que, any rere anny, ens brinden la seua col•laboració i suport.

La Unió Musical dona l’enhorabona a tots i totes les participants i felicita als premiats de cadascuna de les quatre categories en què es va desenvolupar el concurs, aprofitant també per donar les gràcies a les famílies de tot l’alumnat per la seua confiança, implicació i participació en els actes que s’organitzen i, és clar, al professorat del CIEM i de l’Escola d’Educands, per la seua tasca no només en l’horari lectiu si no també per la seua cooperació per poder dur a terme aquest tipus d’esdeveniments i als directors i músics de les nostres agrupacions, sempre apostant pel futur de la Unió.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes