Col·legi-Centre IntegratExcel·lénciaPremis

Cinc alumnes del Col·legi-CIEM Unió Musical entre els premis extraordinaris al rendiment acadèmic d’Educació Primària i d’Educació Secundària Obligatòria del curs 2022-2023

Els dies 4 i 10 d’octubre passats es van publicar al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana les resolucions de la Direcció General d’Ordenació Educativa i Política Lingüística, per la qual es concedeixen els premis extraordinaris al rendiment acadèmic d’Educació Primària i d’Educació Secundària Obligatòria corresponents al curs 2022-2023, concedint-se aquests premis a cinc alumnes i alumne del nostre col·legi-centre integrat d’ensenyaments musicals:

PREMIS EXTRAORDINARIS AL RENDIMENT ACADÈMIC D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA CURS 2022-2023 
DANIELA PINA OLIVARES
MARC SÁNCHEZ GÓMEZ
PREMIS EXTRAORDINARIS AL RENDIMENT ACADÈMIC D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA CURS 2022-2023
GRETA ENGI IGUAL
CARLA NAVARRO CASTAÑER
ÁNGELA VESES PICHER

L’alumnat premiat veurà reflectit l’obtenció del premi en el seu historial i en el seu expedient acadèmic mitjançant una diligència específica que fa constar el centre docent on les premiades i premiat han finalitzat l´etapa i rebran un diploma expedit per la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, que serà lliurat en un acte acadèmic organitzat a aquest efecte

Els premis són un reconeixement a l’esforç, al mèrit i a la dedicació dels alumnes i les alumnes que s’hagen distingit en els seus estudis i pretenen incentivar-los per a la prossecució dels estudis.

És un orgull per a la Unió Musical, i en especial per al Col·legi i el seu professorat, haver format part de l’educació de Daniela, Marc, Greta, Carla i Àngela, a qui donem l‘enhorabona, així com les seues famílies.

També volem donar l’enhorabona a l’alumnat dels altres centres educatius de Llíria que  han estat premiats en aquesta edició, especialment Borja Castellano Orts i Lucas Vergara Lapiedra, tots dos músics de la nostra Banda Juvenil

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes