Col·legi-Centre Integrat

Balconej-AR-t, primer premi per votació popular per al CIEM

Aquest matí, l’alcalde de Llíria ha lliurat els premis del primer certamen de pintura “BalconejAR-t. Balconades per la Salut Mental”. El premi de la votació popular ha recaigut en un dels dos murals que va presentar el nostre Col·legi-CIEM, concretament el que portava per lema “No es tracta de tindre dret a ser iguals, sinó igual dret a ser diferents” realitzat per l’alumnat de primària.


!Enhorabona!


Volem felicitar a tots els participants i, en especial, al Col·legi Imperial de xiquets Orfes Sant Vicent Ferrer de Sant Antoni de Benagéber que amb l’obra “Florecernos, cuidarnos, volernos”, ha obtingut el  premi del jurat.


El concurs estava organitzat per l´Associació Pentagrama amb el suport de l´Ajuntament de Llíria i la Federació del comerç de Llíria. S’havien presentat 52 obres que s’han pogut veure als balcons del centre urbà, convertint els carrers de Llíria en una mostra d’art a l’aire lliure, i també ha servit per transmetre diferents missatges de conscienciació social.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes