Col·legi-Centre IntegratEscola d'EducandsEscola de Perfeccionament

Intens final de curs a la Unió

A la Unió seguim apostant per l’educació i totes aquelles accions que contribuïsquen a millorar-ne la qualitat, per això res millor que donar l’oportunitat als nostres joves músics i músiques perquè ens oferisquen la seua música a través de recitals o concerts de xicotet format.

Escola d’Educands, Escola de Perfeccionament i CIEM, estan aquests dies realitzant les seues audicions de final de curs, a les que se sumen concerts i recitals dels nostres joves músics i músiques.

D’aquesta manera, avui divendres podrem gaudir, en primer lloc, a les 18.30, de l’audició de final de curs de l’Escola d’Educands i a les 19.30 tindrem l’oportunitat d’escoltar la música de la Unió, Eloína Torres Silvestre que ens oferirà un recital de saxòfon acompanyada al piano pel professor del Conservatori Superior de Música de València, Carlos Apellániz.

Seguirem dissabte amb la darrera trobada del curs de l’Escola de Perfeccionament i un concert per acomiadar el curs en què actuaran els músics Marc López (trompeta), Jordi Villanueva (violoncel), Francesc Ruiz (trompeta) i Bernat Moros (trombó) .

I ja setmana que vé, l’alumnat del CIEM serà l’encarregat de tancar el curs, oferint una audició el proper dilluns  dia 20.

A més, dissabte al matí, a la Sala Villarejo, tindrà lloc la presentació de la XI Quinzena Musical “Manuel Enguídanos Cotanda” en un acte en què participarà la presidenta de la Unió Amparo Esquerdo, el vicepresident Andrés Simeó i el regidor de Ensenyaments Artístics de l’Ajuntament de Llíria i l’alcalde de Llíria Joanma Miguel. A més, aprofitant l’ocasió, dos músics de la Unió Carlos M. Pascual Górriz (flauta) i Álvaro Gorrea Veintimilla (piano), delectaran les persones assistents a l’acte amb un xicotet concert.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes