Col·legi-Centre IntegratEscola d'EducandsNotícies de l'Escola

Nerea Pascual Bodí, alumna de l’Escola d’Educands, màxima puntuació de l’alumnat de la Unió al II Concurs Nacional de Clarinet “Llíria, ciutat creativa”

Ahir per la vesprada, la presidenta la Unió Amparo Esquerdo, ha fet entrega a Nerea Pascual Bodí del diploma que l’acredita com a guanyadora del premi que atorga la Unió Musical a la màxima puntuació entre  el nostre alumnat  al Segon Concurs Nacional de Clarinet “Llíria, ciutat creativa” organitzat per S&M Music al Conservatori de Llíria.
Nerea Pascual Bodí no va poder assistir diumenge a la vesprada a l’acte de lliurament de premis celebrat al Conservatori de Llíria, per això ahir vesprada, a la Sala de Trofeus de la Unió, acompanyada pel seu professor de l’Escola d’Educands, Josep Soler, ha rebut el diploma i un obsequi. El premi consisteix a celebrar un concert com a solista amb una agrupació de la Unió. Es dóna la circumstància que, a més, Nerea també va aconseguir el primer premi de la seua categoria al X Concurs de Jovens Intèrprets de la Unió celebrat el passat mes de maig.

Enhorabona a Nerea i també a la resta de participants i guanyadors, especialment a l’alumnat de la nostra Escola d’Educands i del Centre Integrat d’Ensenyaments Musicals de la Unió Musical que, un any més, han aconseguit uns resultats molt prometedors, com es pot apreciar en la relació que adjuntem i als que felicitem amb orgull.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes