Escola d'EducandsNotícies de l'Escola

Matrícula oberta a l’Escola d’Educands

Obert el termini per matricular-se a l’Escola d’Educands Unió Musical de Llíria. El procés de matriculació es pot fer totalment “online” o de forma presencial a les nostres instal·lacions.

A l’Escola d’Educands Unió Musical, les xiquetes i els xiquets gaudeixen durant el curs lectiu de les seues classes setmanals d’instrument: clarinet, flauta, oboè, saxòfon, fagot, trompa, trompeta, trombó, tuba, piano, percussió, violí, viola, violoncel, contrabaix, tabal i dolçaina, a més de llenguatge musical, cor i conjunt instrumental, a part de comptar amb altres activitats com estimulació musical i musicoteràpia.

Si optes per la matrícula en línia, ho pots fer des d’aquesta mateixa pàgina i en qualsevol de les especialitats de la nostra completa oferta, que cursaràs en una de les escoles de música més reconegudes de tot el país.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes