Banda SimfònicaEscola d'EducandsNotícies

Celebrem el Dia de la Música

El 21 de juny de cada any, coincidint amb el solstici d’estiu a l’hemisferi nord, es celebra el DIA DE LA MÚSICA. 

Concretament, a la Unió Musical de Llíria enguany hem celebrat este Dia, amb les audicions de final de curs del nostre alumnat de l’Escola d’Educands.

A més,  volem felicitar a tota la família unionera en aquest dia a través de dos dels nostres joves músics de la Banda Simfònica: Eloy Pérez Llavata i Víctor Talayero Mocholí.

ELOY PÉREZ LLAVATA és trompeta de la Banda Simfònica i este estiu participarà en la Verbier Festival Junior Orchestra, un programa internacional de formació orquestral per a músics de 15 a 18 anys, que es beneficien de l’ensenyament d’un grup de músics consagrats de tot el món , molts d’ells exalumnes de la pròpia Orquestra del Festival Verbier que en aquests momenos toquen en prestigioses orquestres, com la London Symphony Orchestra, la Luzern Sinfonieorchester, la Orchester de Paris i el Frankfurter Opern-und Museumsorchester. Durant tres setmanes, aquests joves músics aprenen, assagen i actuen a Verbier i Le Châble.

 

 

VÍCTOR TALAYERO MOCHOLÍ, toca la trompa en la nostra Banda Simfònica i ha estat seleccionat per participar en les trobades d’aquest estiu de la Neue Philarmonie München, una coneguda orquestra semiprofessional a la regió de Munic des de la seua fundació el 2005. En aquestes trobades es promociona als músics joves que reben els ensenyaments de solistes experimentats i experts. Convertida en una orquestra internacional amb estudiants de música de tot Europa i altres països del món que es reuneixen no només per fer bona música, sinó que també intercanvien les seues experiències musicals i fan amistats transfrontereres.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes