Banda Juvenil

La Banda Juvenil, entre Llíria i Buñol

La Banda Juvenil de la Unió Musical de Llíria ha participat en els dos darrers dies en sengles actes a les ciutats de Buñol i Llíria.

Dimecres, 90 joves músics de la nostra agrupació, es van desplaçar a Buñol, acompanyats per un molt nodrit grup de pares, mares i seguidors, per participar a la desfilada de bandes que iniciava els actes del I Fòrum Iberoamericà per a Música de Vents, amb una gran actuació que va fer “sentir la música”, com diu el lema d’aquest any de la Biennal de Buñol. La llàstima va ser que degut a les inclemències del temps no es va poder acabar la festa com es tenia previst.

Ahir dijous van tornar a desfilar, en aquesta ocasió pels carrers de Llíria, per participar a la inauguració de la fira “A mos redó” que torna   a celebrar-se aquests dies després de dos anys  de suspensió a causa de la situació sanitària. I si aquest any “A mos redó” és més redó, l’actuació de la nostra Banda Juvenil ha posat la seua música perquè siga així.

Per ambdues actuacions cal donar les gràcies a les xiquetes i els xiquets músics i al seu director Esteban Espinosa que no escatimen en feina per portar a terme totes i cadascuna de les seues actuacions. I per suposat, gràcies a les famílies, pel seu suport i esforç perquè tot siga possible.

Abans d’iniciar el període de vacances amb un merescut viatge a Andorra, la Banda Juvenil tornarà a Buñol el dissabte 16 per actuar a l’Auditori Municipal San Luis junt la Banda Juvenil del CIM la Amònica de Buñol a qui rebrem el diumenge 17 al nostre Teatre .

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes