Banda JuvenilConcertOrquestra JoveUnió Musical Llíria

Un gran dia per a la música més jove de la Unió.

Un gran dia per a la música més jove de la Unió

Les muses t’han de pillar treballant, deia Pablo Picasso, i tenia raó. Només cal haver estat al concert de l’Orquestra Jove i la Banda Juvenil de la Unió d’ahir diumenge per adonar-se que les ganes de treballar, l’esforç i la il·lusió són cartes importants perquè un projecte arribe a ser un èxit que, al cap i a la fi, no és res més que el resultat d’una gran dosi de confiança, feina i perseverança.

L’Orquestra Jove, de la mà del seu director Pascual Cabanes, va iniciar el concert amb el solemne i melodiós so de les cordes de l’Andante Festiu de J. Sibelius, continuant amb el que, probablement, és el tema més recordat de les simfonies de W.A. Mozart, el primer moviment de la seua simfonia núm. 40, seguir amb l’elegància de la Pavana per a una infanta difunta de M. Ravel i finalitzar amb la molt rítmica i alegre música d’En un mercat persa de W. Ketelbey.

Per la seua part, la Banda Juvenil seguint la batuta d’Esteban Espinosa, va interpretar la música festera del pasdoble Pilar Sáez de J. Salvador Gonzalez per seguir amb la fantasia basada en la música típica espanyola de ritme irresistible de Portrais of Spain de Teo Aparicio-Barberán, estrenar el pasdoble que el nostre músic Carlos Miguel Pascual Górriz ha compost per a Maria Dolores Romero, fallera major d’Avinguda dels Furs i també violoncel·lista de la Unió i posar fi al concert amb Reflections of this time de Ted Huggens, en què  la serenitat del segon moviment contrasta amb el vibrant primer moviment i la divertida i juganera fugida del tercer.

Pots veure les fotos del concert als següents enllaços:

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes