ConcertOrquestra JoveUnió Musical Llíria

Concert de presentació del nou director de l’Orquestra Jove José Domingo Enguídanos Cabanes

La Unió Musical va presentar al concert d’ahir dissabte José Domingo Enguídanos Cabanes com a nou director artístic i titular de la seua Orquestra Jove.

Al concert, celebrat al Teatre de la Unió Musical, es va interpretar en primer lloc Musica notturna delle strade di Madrid de Luigi Boccherini, una obra que descriu els carrers bulliciosos de la nit de Madrid, i en segon lloc els quatre moviments de la suite núm. 1 opus 46, Peer Gynt, d’Edvard Grieg amb els seus ritmes vigorosos i melodies evocadores que transporten els oients als paisatges noruecs.

Abans de donar inici al concert, la presidenta de la societat, Amparo Esquerdo Aragó, li va donar la benvinguda al director José Domingo Enguídanos Cabanes en nom de tota la Unió imposant-li la insígnia i dirigint-li unes paraules en què va recordar les seues arrels unioneres i el seu compromís amb l’Orquestra Simfònica de què també forma part. 

José Domingo Enguídabos Cabanes va contestar a les paraules de la presidenta posant en valor les aptituds dels joves músics que componen l’orquestra, agraint-los la feina i la il·lusió. També va tindre paraules d’agraïment a la seua família pel seu suport incondicional i a la Unió per brindar-li l’oportunitat de dirigir l’Orquestra Jove.

Iniciem una etapa en què es pretén introduir els joves a la tradició musical orquestral i crear una base de valors on l’apreciació musical, la disciplina artística, el treball en equip i la passió per la música siguen els motors fonamentals. I tot això per continuar brindant als nostres joves intèrprets experiències de nivell al món simfònic que els servisquen de plataforma i preparació per al món professional si aquest és el camí que volen seguir o, en tot cas, crear vincles amb els joves perquè, arriben a ser professionals o no, continuen gaudint de la música.

El proper compromís de l’Orquestra Jove serà el dissabte 28 d’octubre al Festival d’Orquestres Ciutat de Llíria que organitza l’Ajuntament de Llíria i que aquest any tindrà com a escenari el Teatre de la Unió.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes