Cicle CaixaBankConcertLlíriaLlíria city of musicOrquestra SimfònicaTurisme LlíriaUnió Musical Llíria

L’Orfeó Valencià i l’Orquestra Simfònica Unió Musical captiven el púbic amb “El Messies”

Llíria va donar ahir la benvinguda a l’any 2023 amb la màgnifica interpretació d’El Messies, una de les obres musicals més importants, interpretada i reconeguda de la història de la música clàssica.

L’Orfeó Valencià i l’Orquestra Simfònica Unió Musical, van captivar el cor i la ment del públic, que va abarrotar l’església de l’Assumpció de Llíria, per escoltar aquesta gran obra amb reverència i gran delit.

Un concert en què s’ha combinat el patrimoni local i la música i en aquest cas, la monumentalitat de l’església de l’Asunción amb la monumentalitat de l’oratori de Händel, tot sota la batuta del director llirià Pascual Cabanes al capdavant de l’ Orquestra Simfònica de la Unió Musical i de l’Orfeó de Valencià i el seu director Josep Lluís Valldecabres, acompanyats per les veus extraordinàries de la soprano Belén Roig i el baríton John Heath.

Emmarcat dins el V Cicle de Concerts Caixabank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana, aquest concert no hagués estat possible sense la col·laboració de l‘Ajuntament de Llíria, regidoria de Turisme, i l’església arxiprestral de l’Assumpció de Llíria. Al mateix concert, i com és habitual als concerts de Nadal de la nostra Societat, es va lliurar la insígnia de plata al músic Enric Buñuel, pels seus 25 anys formant part de l’Orquestra Simfònica Unió Musical de Llíria. 

Al següent enllaç pot veure imatges del concert: fotogaleria concert 4 de gener de 2023 OSUM i OV. Església de l’Assumpció. Llíria

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes