Cicle CaixaBankConcertLlíriaLlíria city of musicNadalOrquestra SimfònicaTurisme Llíria

L’Orquestra Simfònica, amb “El Messies” de Händel, protagonitza el concert del Cicle CaixaBank i de Turisme Llíria per donar la benvinguda al 2023

L’Orquestra Simfònica Unió Musical de Llíria dirigida pel seu director titular Pascual Cabanes, juntament amb l’Orfeó Valencià, i el seu director Josep Lluís Valldecabres, la soprano Belén Roig i el baríton John Heath són els encarregats de donar la benvinguda al 2023 amb el concert que es celebrarà demà dimecres 4 de gener a les 19.30 hores a l’església de l’Assumpció, amb la interpretació d’una selecció d'”El Messies” de Händel, una de les obres musicals més interpretades de la història.

El concert, organitzat per la Unió Musical i Turime Llíria, forma part del V Cicle CaixaBank Escolta València que persegueix impulsar el moviment orquestral nascut en les societats musicals valencianes, al temps que reforça i consolida el panorama orquestral del nostre territori, una iniciativa posada en marxa en 2014 per CaixaBank, en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i l’Institut València de Cultura (IVC), dirigida a recolzar a les societats musicals valencianes i a promoure l’activitat musical i educativa.

Com ja ha fet públic l’Ajuntament, el concert de l’Orquestra Simfònica Unió Musical de Llíria i l’ Orfeó Valencià, serà el primer concert d’aquest any que des de Turisme Llíria s’organitza per “donar a conèixer el patrimoni local i la seua capacitat creativa musical com a ciutat de la xarxa UNESCO” alhora que Llíria donarà la benvinguda al 2023 com millor sap fer, amb música.

La Ciutat Creativa de la UNESCO, a través de la regidoria de Turisme, ha combinat el patrimoni local i la música per rebre el nou any amb “una fusió d’experiències per a tots els públics que es desenvolupen dins d’elements patrimonials de la ciutat i que cobren més rellevància amb la interpretació d’obres mestres de la música com aquesta de Händel”, ha explicat el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Llíria, Paco García.

Més informació https://bit.ly/3WHKPg4

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes