Banda SimfònicaConcertNadal

Vicent Balaguer i Germán Asensi, protagonistes del concert de Nadal de la Banda Simfònica Unió Musical

Aquest any, al tradicional concert de Nadal de la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria, a més de donar la benvinguda als nous músics que s’incorporen a l’agrupació i lliurar les insígnies d’or i plata als que porten 25 i 40 anys vestint l’uniforme de la Unió, tindrem dos protagonistes excepcionals.

D’una banda a Vicent Balaguer Doménech, qui es va posar al capdavant de la Banda Simfònica a principis d’octubre, sent aquest concert la seua presentació com a director titular d’aquesta nova etapa. (En aquest enllaç es pot llegir el curriculum de Vicent Balaguer)

I de l’altra, comptarem amb la col·laboració de Germán Asensi, trompeta solista de l’Orquestra Simfònica de la RTVE, que havia d’haver actuat al concert de Nadal de 2021 que vam haver de cancel·lar. (En aquest enllaç vos deixem més informació sobre GERMÁN ASENSI).

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes