Banda SimfònicaConcertNadalNotícies

Germán Asensi, trompeta solista de l’OSRTVE, actuarà junt a la Unió Musical de Llíria

Al concert de Nadal que la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria ens oferirà el proper diumenge 26 de desembre, rebrem a Germán Asensi, trompeta solista de l’Orquestra Simfònica de RTVE, considerat un dels millors trompetistes de la seua generació. Guardonat amb el Premi d’Honor en acabar els estudis, va completar la seva formació amb els més prestigiosos professors i directors del moment.

A la seua gran trajectòria professional ha estat convidat a col·laborar amb les principals orquestres: Orquestra Nacional d’Espanya, Orquestres Simfònique de València, Còrdova, Astúries, Simfònica de Madrid, Orquestra de la Comunitat de Madrid, etc. Com a solista ha actuat amb orquestres del més alt nivell com ORTVE, Orquestra de Cambra Reina Sofía, Orquestra Ciutat a Joennsu (Finlàndia), Orquestra Excel·lència… i també recorrent les principals sales espanyoles com Auditori Nacional, Fundació Juan March, Auditori de Saragossa, Museu Thyssen, Palau Reial, Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Ferran, Societat de Concerts Ciutat de Barcelona i a les principals Catedrals.

El seu repertori abasta totes les èpoques, des del Renaixement fins a la música Contemporània, destacant enregistraments per a RNE i TVE (Canal Clásico), de música Barroca, Romàntica i Contemporània en què ha interpretat obres que suposen estrenes absolutes a Espanya.

En l’àmbit docent ha estat professor dels Conservatoris d’Alcalá de Henares, Sant Llorenç de l’Escorial, i és convidat assíduament a impartir cursos de perfeccionament per tot el territori nacional.

Actualment és professor solista de l´Orquestra Simfònica de RTVE activitat que compagina amb la de professor del Centre Superior d’Ensenyament Musical Katarina Gurska de Madrid.

La seua admiració pel Barroc el condueix, a la investigació i construcció d’un “Corno di Caccia” o “Trompa piccola”, instrument un tant desconegut, amb unes característiques tímbriques que ens traslladen a una època de la música tan esplendorosa.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes