Banda SimfònicaConcertNadal

Cancel·lació del concert de Nadal de la Banda Simfònica

A banda de la situació pandèmica, lamentem comunicar que es cancel·la el concert de la Banda Simfònica previst per al diumenge 26 de desembre, ajornant-ho fins a nova data.

Estem segurs que aquest haguera sigut un gran concert, amb prop de 130 músics disposats a oferir-nos la millor música de la Unió juntament amb el trompeta solista de la OSRTVE Germán Asensi, però continuem treballant per poder realitzar-ho el més prompte possible.

A més, en aquest concert estava prevista l’entrada a la Banda Simfònica d´un nou grup de músics i músiques que hauran d´esperar, així com també esperaran els músics que compleixen 25 i 40 anys vestint l´uniforme de la Unió per rebre les seves insígnies de plata i or.

Així mateix comunicar que la resta d’activitats programades se celebraran com estava previst.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes