Orquestra JoveUnió Musical Llíria

L’Orquestra Jove ompli l’església de la Sang

L’Orquestra Jove de la Unió Musical de Llíria, amb una plantilla de trenta joves músics i musiques baix la batuta del seu director titular, Pascual Cabanes, ha omplit aquesta vesprada de música, i públic, l’església de la Sang, possiblement el monument més important de Llíria, tornant a unir música amb patrimoni, com va fer l’Orquestra Simfònica el mes de gener passat, gràcies a la col·laboració de la Parròquia Arxiprestal de l’Assumpció i de l’Ajuntament de Llíria.

El concert, amb un repertori exclusiu de corda de diferents èpoques i estils,  va servir per commemorar el Dia internacional de la Dona que se celebrarà el proper dia 8 de març, amb l’actuació de sis joves solistes que formen part de la plantilla de l’OJUM.

A la primera de les obres executades, Concert a La menor RV522 per a dos violins i orquestra, de Vivaldi, van ser les violinistes Belén González, Irene López, Sara Navarro, Cloe Coch i Zaida Rodríguez les que es repartiren el paper principal actuant com a solistes. I la violoncel·lista Mar Cabo va ser la solista a l’Andant cantabile per a violoncel i orquestra de Tchaikovsky.

El programa es va completar amb la interpretació del Divertiment en Fa Major K138 de Mozart i la Suite Capriol de Warlock, per finalitzar amb dos bisos (el primer i el sisè moviment de la Suite) davant de l’ovació del nombrós públic assistent.

Clica ací per veure les imatges del concert: album concert 4 de març de 2023 , església de la Sang.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes