Banda SimfònicaConcertUnió Musical Llíria

Música solidaria de la Banda Simfònica Unió Musical al concert Excel·lent música de banda 2023

Ahir es va celebrar el primer concert de la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria d’aquest any 2023, un concert diferent per l’horari, les 12 del mig dia, i per tractar-se d’un concert solidari, a més d’emmarcar-lo dins la campanya Excel·lent música de Banda que la Diputació de València patrocina cada any com a ajuda a les societats musicals.

El concert programat pel director, Vicent Balaguer, amb música de sarsueles i pasdobles, que va fer les delícies del públic assistent a aquesta matinal. 

Entre els pasdobles interpretats per la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria, cal destacar Nerea, dedicat a Nerea López Maestre, Fallera Major Infantil de València del 2022, que tenia prevista la visita a la nostra societat però que compromisos d’última hora han fet que fos impossible, assistint el seu pare i compositor del pasdoble Kiko López.

Nerea ens ha enviat un vídeo agraint que la Unió haja interpretat el seu pasdoble, vídeo que podeu veure ací.

La recaptació d’aquest concert es dóna íntegrament a AFALL, l’associació de familiars de malalts d’alzheimer de Llíria,  una entitat privada sense ànim de lucre, que té com a objectiu oferir ajuda als malalts i els seus familiars, representar aquest col·lectiu a la societat i donar suport a la investigació.

Amb aquest concert la Unió ha volgut apropar-se a les persones amb Alzheimer i als seus familiars, amb la música i amb les nostres aportacions econòmiques i proporcionar-los un poc de suport per tal de millorar la seua qualitat de vida. 

Sabem que amb aquest xicotet gest no canviarem la vida de ningú, tant de bo ho poguérem fer!, però sí esperem haver evocat records, aflorat emocions, proporcionar benestar, alleujar l’estrès, activar el nostre cervell… ajudar a recordar o, si ho preferim a oblidar, però sobretot esperem haver-nos apropat als altres, perquè la solidaritat és un valor que ens fa humans.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes