Orquestra Jove

L’Orquestra Jove viatja a Madrid

L'Orquestra Jove viatja a Madrid

L’Orquestra Jove actuarà a Madrid després dels dos concerts que aquest any ens ha ofert, el primer a l’església de la Sang el 4 de març passat i el segon el darrer diumenge al nostre Teatre.

35 músics d’entre 12 i 17 anys, junt al seu director Pascual Cabanes Fabra, viatjaran la setmana que ve a Madrid, entre l’11 i el 14 d’abril, per oferir un concert a l’auditori del Conservatorio de Getafe, dirigit actualment per la violoncel·lista de la Unió Mª Nieves Collado Soriano.

Al concert, que se celebrarà dimarts dia 11 a les 18:30 hores, actuarà la nostra Orquestra Jove juntament amb les orquestres d’Ensenyaments Elementals i Ensenyaments Professionals de l’esmentat Conservatori, dirigides ambdues per Sergio Fuentes.

Fer un viatge en grup implica, per als nostres joves músics, un xicotet gran repte que, sens dubte, aprofitaran perquè durant uns dies conviuran, en major grau, amb els seus companys i companyes, i no només amb els habituals membres de l’orquestra, també amb els estudiants amb qui tindran l’oportunitat d’actuar. Així mateix, el treball en equip no es limitarà al temps d’assaig o actuació ja que totes les activitats les realitzaran en comú, la qual cosa també implica una gran col·laboració entre tots.

El viatge es completarà amb la visita als museus d’ El Prado i de Cera, així com al Planetari visitant també dos parcs ben diferents com són el d’El Retiro i el de Warner, i els llocs més emblemàtics de la ciutat.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes