Banda JuvenilBanda SimfònicaConcertCor SocialOrquestra JoveUnió Musical Llíria

Descobreix la màgia musical de la Unió a la celebració de Santa Cecília

La Unió Musical de Llíria se suma un any més a la celebració de santa Cecília, patrona dels músics, amb la intenció de viure, juntament amb músics i músiques, socis i sòcies, una experiència única plena de ritme i melodia. Els actes comencen aquest cap de setmana i finalitzaran el diumenge 3 de desembre.

Concert de la Banda Simfònica

Sota la direcció del mestre Vicent Balaguer Doménech, la Banda Simfònica obrirà els actes el proper dissabte dia 25 al Teatre de la Unió Musical a les 19:30 hores, amb el concert que aquest any ens han preparat en què interpretessin: “Candide” i una selecció de “West side story“, ambdues de Leonard Bernstein i en el transcurs del concert també podrem escoltar el “Concert per a trombó i banda” de Nicolai Rimski-Korsakov que serà interpretat com a solista de trombó pel jove músic de la Unió Bernard Ros. El concert finalitzarà amb la suite del ballet de “El pájaro de fuego”  d’Ígor Stravinski.
I l’endemà diumenge 26, començaran les celebracions amb un acte tan senzill com emotiu en què s’homenatjarà com cada any els músics fundadors de la Unió Musical, amb la col·locació d’una corona de llorer a la làpida que els recorda a la societat. Seguidament, tindrà lloc la tradicional cercavila on la imatge de Santa Cecília, portada per quatre músics de la Unió i acompanyada per la Regina de la Música, Amparo Puchol Benet i la seua Cort d’Honor, el Cor Social, la Banda Juvenil, socis i simpatitzants de la Unió es dirigiran en primer lloc, a la plaça Major de Llíria on es retrà homenatge a la Música al monument de l’insigne escultor lirià Silvestre d’Edeta i seguidament la comitiva arribarà fins a l’Església de Nostra Senyora del Remei i de la Santíssima Trinitat on se celebrarà la Missa en honor de Santa Cecília, cantada pel Cor Social Unió Musical.

El matí acabarà amb el tradicional dinar al recentment renovat saló social de la nostra Societat, en què participen els membres de la Banda i de l’Orquestra Simfòniques, Cor Social, Colla Pastrana, Quadre Artístic, Regina de la Música i Cort d’Honor, Dones Unioneres, Socis i Sòcies i Junta Directiva, així com aquells simpatitzants que ens vulguen acompanyar.

Orquestra Jove i Banda Juvenil

El diumenge 3 de desembre a les 12.00 hores, seguirem amb la celebració amb el concert que estan preparant els nostres talentosos joves artistes de l’Orquestra Jove i de la Banda Juvenil, dos emocionants concerts on donarem la benvingudes als músics i músiques que s’incorporen a les nostres joves agrupacions. 

La primera part del concert  estarà protagonizada per l’Orquestra Jove que donarà la benvinguda a quatre noves incorporacions: Marc Chisbert Simó, Micaela Treglia Carnota, Yudel Vergara Piloto i Mar Domingo Escrig, interpretant “Homenatge a la Tempranica” de Joaquín Rodrigo, “The miller’s dance” de Manuel de Falla i “Danzón núm. 2″ d’Arturo Márquez, sota la direcció del seu director titular José Domingo Enguídanos Cabanes.

A la segona part, la Banda Juvenil, amb el seu director titular Esteban Espinosa García al front, ens oferirà un concert en què participaran com a solistes alguns dels músics que acaben la seua etapa a l’agrupació i es donarà la benvinguda a quinze nous integrants: Ona Blesa Miñana, Alejandro Cantera Gràcia, Carla Dalla Riva Bonastre, Mario Faubel i Domingo, Alba Gómez Górriz, Carla Gómez Rusu, María Maicas Ferrer, Andreu Tristán Carbonell, Lluc Pallarés Martínez, Pepa Martínez Valero, Miguel Calvet Navarro, Xavi Martínez Senent, Izan Navarro Castañer, Héctor Puchades Biosca i Adrián Martínez Ferrando.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes