Banda JuvenilConcertOrquestra JoveSanta Cecilia

L’Orquestra Jove i la Banda Juvenil tanquen les celebracions de santa Cecília

Iniciat ja el mes de desembre, la Unió Musical de Llíria ha continuat celebrant Santa Cecília, patrona de tots els músics, que es va commemorar el 22 de novembre passat, i per això va comptar ahir diumenge amb els concerts de l’Orquestra Jove i de la Banda Juvenil, sota les batutes de José Domingo Enguídanos Cabanes i Esteban Espinosa García, els seus directors titulars.

A la primera part va actuar l’Orquestra Jove, interpretant Homenatge a la Temprànica, de Joaquín Rodrigo, La dansa del moliner (farruca) de Manuel de Falla i l’espectacular Danzón núm. 2 d’Arturo Márquez.

A la segona part li va tocar el torn a la Banda Juvenil amb un programa pensat per acomiadar els catorze joves que deixen de formar part d’aquesta agrupació dels quals, set van actuar com a solistes.

En finalitzar el concert, les dues agrupacions van compartir un dinar a les instal•lacions de la Unió Musical.

Com és habitual en aquest concert es va donar la benvinguda als/les nous/ves integrants d’ambdues agrupacions i, d’aquesta manera, a la primera part vam rebre un grup de sis joves que amb els seus violins, violes i violoncel,  ja formen part de l’Orquestra Jove.

A la segona part els va tocar el torn als/les nous músics de la Banda Juvenil. Quinze joves que van desfilar pel passadís del Teatre per incorporar-se a les cordes de clarinets, fagots, flautes, trompetes, saxòfons i percussió.

La presidenta de la Societat, Amparo Esquerdo Aragó i la Regina de la Música i Unionera Major, Amparo Puchol Benet, juntament amb els directors titulars de les dues agrupacions José Domingo Enguídanos Cabanes i Esteban Espinosa García, van ser les encarregades de donar-los la benvinguda lliurant-los la insígnia de la Unió, per finalitzar amb les paraules de la presidenta que va fer èmfasi que aquest concert és dels més importants que celebra la Unió “perquè suposa l’inici per als nostres joves de la seua trajectòria com a músics i músiques de la Unió, és l’inici d’una carrera, i segur que els marcarà per a la resta de la seua vida en l’aspecte musical. Aquestes dues agrupacions, són el viver d’on es nodreixen la Banda i Orquestra Simfòniques i compleixen perfectament amb el nostre lema “eduquem per la música”. I per acabar els va animar a que continuen “treballant i estudiant, perquè al final obtindreu la merescuda recompensa del treball realitzat“.

Ja asseguts tots als seus faristols, l’art de la música va brillar al Teatre de la Unió Musical, en un concert amb l’aforament pràcticament complet, delectant els assistents tant per la delicadesa i precisió de les interpretacions com per l’emoció que van viure tant les famílies com els mateixos músics.

MÉS FOTOS DE L'ORQUESTRA JOVE CLICANT SOBRE LA IMATGE
MÉS FOTOS DE LA BANDA JUVENIL CLICANT SOBRE LA IMATGE
Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes