ConcertOrquestra SimfònicaSin categoría

Concert de l’Orquestra Simfònica Unió Musical de Llíria, presentació de les obres del IV Concurs Bankia

 

 

Diumenge 26 gener a les 12 h.

L’Orquestra Simfònica Unió Musical de Llíria, sota la direcció del seu director titular Pascual Cabanes, continua preparant de valent la seua participació en el IV Concurs Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana que es durà a terme el diumenge 2 de febrer a les 12 hores a l’auditori del Palau de les Arts de València. L’entrada al concert serà gratuïta. En este destacat concurs l’Orquestra Simfònica de la Unió es presenta en la màxima categoria “Martín y Soler” que acull a orquestres de fins a 70 músics.

Tots aquells que vulguen assistir al concert de València, la societat ha posat a disposició  del públic  autobusos a un preu de 3 euros el bitllet. Els autobusos eixiran a les 10 hores des de la porta de la Unió al carrer de Sant Vicent. Els interessats poden apuntar-se en la consergeria de la societat.

Però abans, este pròxim diumenge 26 de gener, a les 12 hores, al teatre-auditori de la Unió, l’Orquestra Simfònica oferirà un concert extraordinari on es presentaran les obres amb les qual participarà a l’esmentat concurs de Bankia. L’entrada a este concert també serà gratuïta. Les obres que interpretarà seran l’obertura Las Hébridas de Mendelssohn i la Simfonia núm. 9 “Del Nou Món” de Dvorak.

Des de la Unió Musical animem a tots els socis, simpatitzants i amants de la bona música a assistir a estos concerts i a recolzar el treball i el bon fer musical dels  músics i del director que  des de fa mesos estan portant endavant per a preparar este important concurs.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes