25 AniversariConcertCor Social

El Cor celebra el seu 25è aniversari

Avui fa 25 anys del primer concert del Cor Social, per això no podem acabar el dia sense felicitar totes les persones que, en algun moment d’aquests vint-i-cinc anys, han format part d’aquesta agrupació.

A la Unió ens sentim molt orgullosos de la seua feina #FentMúsica #FentUnió #FentCor.

Per aquest motiu, acabem el mes de març amb el concert de celebració del 25è aniversari del Cor que serà dirigit pels seus directors titulars: Francisco Javier Castellano, Francesc Gamón, Vivian Gutiérrez i Miguel Maqueda. 

A aquesta celebració s’unirà el Cor de Veus Blanques, dirigit per Francisco Javier Castellano Gómez.

Per finalitzar el concert el Cor, així com tots aquells que han format part del Cor en els seus 25 anys d’història, cantaran tots junts Nabucco dirigit per Miguel Ángel Gorrea, fill de qui va ser el director fundador del Cor, Miguel Gorrea Barea.

Però la celebració la començarem el divendres 25, a la Sala Villarejo de la Unió, on celebrarem un senzill acte de reconeixement als/les coristes que van iniciar aquesta activitat musical i van fer el seu primer concert el 22 de març de 1997.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes