Banda SimfònicaConcert

Concert de Sant Vicent de la Banda Simfònica

El proper dissabte, dins de les festes patronals dedicades a Sant Vicent, la Banda Simfònica Unió Musical serà l’encarregada d’oferir el concert d’aquest any. El programa, dirigit pel director titular Pablo Marqués Mestre, compta amb la participació de dos trompetistes del màxim nivell: Gábor Tarkövi i Antonio Cambres. 

El Concert per a dues Trompetes i Banda Simfònica del compositor Javier Martínez Campos va ser estrenada a l’Auditori Nacional de Música de Madrid el 27 de març de 2019. La interpretació va anar a càrrec dels trompetistes Gábor Tarkövi (solista de l’Orquestra Filharmònica de Berlín i professor de la Universitat de Künste de Berlín, UdK), Antonio Cambres (solista de la BSMM) i la Banda Simfònica Municipal de Madrid, sota la batuta de Francisco Javier Martínez Arcos. El concert és una obra composta per encàrrec dels mateixos solistes, a qui, a més, va dedicada. Escrita en tres moviments i sense pausa entre ells, intenta explotar els recursos tècnics i expressius de la trompeta, conferint-li gran virtuosisme, energia i musicalitat.

El concert, que s’iniciarà amb el pasdoble Soñad el mar de Manuel Morales seguirà amb dues obres més interpretades per cadascun dels solistes de trompeta (Share my yoke i Hora staccato) finalitzant amb Viuda Valenciana d’Aram Kachaturian i Sinfonia nº 5 (finale) de Dimitri Shostakòvich.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes