Col·legi-Centre Integrat

El col·legi Unió Musical obri camins nous en l’aprenentatge de l’anglès

Dijous passat el nostre col·legi va rebre un grup de professorat d’Escocia que lideren projectes educatius internacionals des de Glasgow. Rebuts per la la presidenta de la Unió, Amparo Esquerdo, van visitar el col·legi per conèixer el nostre pojecte educatiu.

Van participar d’un storytelling and meet the author en 1er de primària, una actividad de speaking en 4t d’ESO i d’un assaig del grup instrumental i cor del CIEM al teatre.

La delegació escocesa, que venia acompanyada per la consellera de l’Ajuntament de Glasgow Lesley Atkins, també va ser rebuda per l’alcalde de Llíria, Joanma Miguel i el regidor d’educació Vicent Lis, a l’Ajuntament i més tard van poder gaudir d’una passejada per alguns dels llocs més representatius de la nostra ciutat, com la Sang o les Termes de Mura.

El nostre col·legi continua treballant per incorporar nous programes en benefici del nostre alumnat i així, a més de l’accés a les titulacions oficials de Cambridge, si aquest projecte es confirma, també tindran accés a participar en activitats, online i presencials, amb estudiants del Regne Unit.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes