Col·legi-Centre IntegratConcurs Joves IntèrpretsEscola d'Educands

Gran èxit a la desena edició del Concurs de Joves Intèrprets Unió Musical

Ahir dissabte 14 de maig, el teatre de la Unió va acollir la final de la desena edició del Concurs de Joves Intèrprets que convoca i organitza la nostra Escola d’Educands, davant d’una magnífica assistència de públic. El concurs compta amb el suport de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

En aquesta desena edició del concurs, en què participen alumnes del Centre Integrat i de l’Escola d’Educands, hi havia més de 60 alumnes inscrits, dels quals finalment se’n van presentar 53, que van interpretar les peces treballades, davant d’un magnífic tribunal que estava compost per tres dels directors titulars de les agrupacions, Pablo Marqués, de la Banda Simfònica, Pascual Cabanes, de les Orquestres Jove i Simfònica i Esteban Espinosa de la Banda Juvenil. Per arribar a esta fase final, l’alumnat participant havia estat seleccionat mitjançant un tall de nota en les seues qualificacions amb l’especialitat instrumental durant aquest curs, de forma que totes les actuacions demostraren tindre un gran nivell interpretatiu.

La Unió, des de fa molts anys, aposta per la formació dels seus educands i els resultats els estem observant en cadascuna de les edicions d’aquest concurs, així com amb l’absolut percentatge d’alumnat que supera l’accés i continua els seus estudis en els conservatoris professionals.

El resultat del concurs, en cada una de les categories, és el següent:

1ER. CURS

1. Nerea P.B (clarinet)

2. Empar P.G. (saxòfon)

3. Saori Z.T. (violoncel)

2N. CURS

1. Luca L.E. (contrabaix)

2. Vega M.R.(viola)

3.- Vera E.M (saxòfon)

3ER. CURS

1. Helena G.B. (oboè)

2. Borja C.O. (saxòfon)

3. Maia S.D. (trompa)

4T. CURS

1. Aleix F.P. (clarinet)

2. Joan G.S. (bombardí)

3. Alejandro E.A. (flauta)

Com en totes les edicions anteriors, el primer premi de cada categoria l’atorga la Unió i consisteix en la matrícula gratuïta per a la Quinzena Musical “Manuel Enguídanos Cotanda”. Per a la resta dels premis, agraïm la col•laboració de la Cafeteria Unió Musical, Cafeteria Miquel Maria, Joieria Olli, Farmàcia Faubel, Bolsería Partidors, SuperCalzado, Neomúsica i Avant Música, comerços que, any rere anny, ens brinden la seua col•laboració i suport.

Des de la Presidència i Junta Directiva, es dona l’enhorabona a tots i totes les participants i felicita als guanyadors de cadascuna de les quatre categories en què es va desenvolupar el concurs, aprofitant també per donar les gràcies a les famílies de tot l’alumnat per la seua confiança, implicació i participació en els actes que s’organitzen i, és clar, al professorat del CIEM i de l’Escola d’Educands, per la seua tasca no només en l’horari lectiu si no també per la seua cooperació per poder dur a terme aquest tipus d’esdeveniments i als directors de les nostres agrupacions, sempre apostant pel futur de la Unió.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes