Escola d'EducandsNotíciesNotícies de l'Escola

Proper curs de trompeta en la Unió Musical

La Unió Musical de Llíria, a través de la seua Escola d’Educands, organitza un curs de trompeta impartit pels professors Adán Delgado, solista de l’Orquestra Nacional d’Espanya, Vicente Olmos, solista de l’Orquestra Simfònica de Bilbao i Andrés Martínez, solista de la Banda Municipal de Sevilla, músic de la Unió i coordinador del curs.

Les classes es duran a terme a la Unió Musical de Llíria durant els dies 12 i 13 de novembre proper i estan dirigides a alumnes de totes les edats i cursos d’ensenyaments elementals, professionals, superiors i de postgrau, impartint classes pràctiques del temari de Conservatori, repertori orquestral, música de cambra i de concerts per a solistes.

El dia anterior, divendres 11 de novembre, els tres professors oferiran un concert al Conservatori Professional de Música de Llíria, organitzat per l’Ajuntament de Llíria

Tota la informació, horaris i formulari per formalitzar la inscripció es pot trobar al següent enllaç: CURS DE TROMPETA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA i per a qualsevol aclaració o informació es pot contactar a través del mail escola@uniomusicaldelliria.com o telefonant al 962 78 02 54.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes