ConcertEscola d'Educands

Recitals de #MúsicsDeLaUnió

La Unió Musical, mitjançant l’Escola d’Educands, amb el suport de la Diputació de València, ha programat dos recitals de joves músics de la Unió per a aquest mes de juny.

D’una banda, el diumenge 5 de juny, en sessió matinal, podrem gaudir de la música que ens ofereix el jove violinista David Enguídanos Oliver que, malgrat la seua joventut, és membre de les orquestres Jove i Simfònica de la Unió, així com de l’Orquestra City of Music de Llíria i participa regularment amb altres orquestres com la de la FSMCV, la del Teatre Chapí de Villena o la de la UIMP de Santander. Al piano tindrem un altre jove músic unioner, Javier Guna Enguídanos.

El segon recital el gaudirem el divendres 17 de juny i estarà a càrrec de la saxofonista, música de la Unió, Eloína Torres Silvestre, que estarà acompanyada al piano per Carlos Apellániz, professor del Conservatori Superior de Música de Valencia.

A més, com és habitual, aquest mes de juny també ens oferiran les audicions de final de curs tant l’alumnat de l’Escola d’Educands, els dies 14, 16 i 17, com de l’Escola de Perfeccionament, el dia 18, i l’alumnat del CIEM, el dia 21.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes