Col·legi-Centre Integrat

El CIEM Unió Musical participa en la cantata “el cor de la terra”

L’alumnat del CIEM Unió Musical va participar ahir, juntament amb l’alumnat dels col·legis de Llíria CEIP San Vicente i CEIP San Miguel , a més del CEIP Castell del Reial (Marines), CEIP L’Olivera (L’Eliana), CEIP Horta Major (Villamarxant ) i CRA Alt de Carraixet (Olocau i Gátova), en les dues sessions en què van interpretar la cantata “El cor de la terra”.

La composició interpretada ofereix un missatge per tindre cura del medi ambient i l’emergència climàtica. A més de despertar consciència sobre un dels grans reptes actuals, pretén també promoure la llengua, la música i la cultura valenciana entre la població més jove i s’emmarca en el projecte “L’escola canta”, una iniciativa de l’Ajuntament de Castelló amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la col· laboració de l’Àrea d’Educació de l’ajuntament de Llíria.

La Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans, dirigida per Vicente Puchol, ha posat la part instrumental a aquesta producció amb música de Pablo Anglés i text de Ximo Montañés, director del CEFIRE artístic-expressiu.

En acabar el concert, l’alumnat del CIEM Unió Musical i els músics de la Unió que també formen part de la Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans, han volgut deixar constància de la seua participació amb una foto que mostra l‘especial circumstància del nostre centre educatiu, únic integrat en una societat musical.

L’actuació realitzada al matí estava adreçada a públic escolar, mentre que a la vesprada estava oberta al públic general.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes