Banda JuvenilConcertNotícies

La Banda Juvenil inicia la nova temporada en la Unió

Setembre és el mes d’inici de moltes activitats i, a Llíria, coincidint amb les festes, s’inicia una nova temporada musical després del merescut descans estival.

Aquest any la temporada la iniciarà la Banda Juvenil, dirigida per seu director titular Esteban Espinosa García, amb el concert que oferirà aquest proper dissabte 11 de setembre dins de la campanya d’Intercanvis 2021 patrocinada per l’IVC i la FSMCV.

En aquest concert, la Banda Juvenil estrenarà el pasdoble compost per Carlos M. Pascual Górriz, músic de la Banda Simfònica i membre de la Junta Directiva, dedicat a la Comparsa Cristiana “El Remei”.
Un pasdoble que convida a la festa i evoca l’alegria, la llum i els colors que donen les Comparses a la festa de la Mare de Déu del Remei i, per això, està dedicat a la Comparsa Cristiana “El Remei” coincidint amb que l’any passat es van complir XL anys de la seua fundació, una celebració que no es va poder festejar però intentarem submergir-nos en la festa amb la música del nostre jove compositor i de la Banda Juvenil, en un dia en què, un any sense pandèmia, després de tota una setmana d’actes festius, haguérem celebrat la tradicional Ofrena i estaríem esperant el Dia Gran de la Festa, amb les comparses, la clavaria i la majoralia, remedianes i unioneres, remedians i unioners, preparant-nos per viure un cop més l’emotiu i multitudinari Trasllat i acabar el diumenge amb la Processó.

No serà aquest l’únic concert de la Banda Juvenil al mes de setembre ja que el proper dia 18, tornarà a actuar a la plaça Major de Llíria, després del magnífic concert que ens van oferir el mes de juliol passat abans d’iniciar les vacances, però en aquesta ocasió participant en el tradicional Festival de Bandes Juvenils, que no se celebrava des de juliol de 2018.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes