Col·legi-Centre IntegratConcurs Joves IntèrpretsEscola d'Educands

Magnífics joves intèrprets de la Unió Musical de Llíria

 

La Unió, amb el patrocini de la Diputació de València, acaba el mes de maig amb la celebració, ahir dissabte, de la novena edició del Concurs de Joves Intèrprets, en què participa l’alumnat de l’Escola d’Educands i del Centre Integrat d’Ensenyament Musical.

El resultat va ser el següent:

1er. CURS
1. Luca L. E. (contrabaix)
2. Vera E. M. (saxòfon)
3. Ona B. M. (clarinet)

2n. CURS
1. Micaela Belén T. C. (violí)
2. Borja C. O. (saxòfon)
3. Lucas V.L. (trompeta)

3er. CURS
1. Issey Z. T. (piano)
2. Aleix F. P. (clarinet)
3. Joan G. S. (bombardí)

4t. CURS
1. Salvador M. R. (contrabaix)
2. Elena T. R. (oboè)
3. Elena G. Ll. (violoncel)

El primer premi de cada categoria l’atorga la Unió i consisteix en la matrícula gratuïta per a la Quinzena Musical “Manuel Enguídanos Cotanda”. Per a la resta dels premis, agraïm la col•laboració de la Cafeteria Unió Musical, Cafeteria Miquel Maria, Joieria Olli, Farmàcia Faubel, Bolsería Partidors, Roba Sano i Avant Música, comerços que ens brinden la seua col•laboració i suport.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes